vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
sevgi ve saygılarımla.....
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
arkadaş doğru söylüyor.. van gibi güzel memlekete bir kez olsun değer verip gelmiyor, buna karşın diğer illerde -bilemiyorum sırf katılımyüksek olsun, gelir de yüksek olsun diye mi-(AYNI İLDE) kırk tane seminer düzenliyorsunuz.. burdaki öğretmenlerin kendilerini geliştirmekiçin saatlerce yol gitmekten, dünya masraf yapmaktan başka hakları yok mu??!!!! sesimizi duyurmak için illa ki bağırmamız mı gerek?erenyldz şunu yazdı:vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .