Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
saçmalık bu seminer belgemiz heryerde geçerli..arkadaşım ile gittikten sonra benide bilgilendirirsen sevinirim..kolay gelsin..

tekrar atama yapacagız ddemısler fakat daha ses seda yok (ıst)

arkadaşlar bir hafta önce ümraniyedeki listelere baktığımda atanan usta öğretici sayısı sekseni geçiyordu.Her ilçede bu kadar kişi atansa istanbuldaki kontenjan sayısı dolar.Hala kimleri nereye atayacaklarını söylüyor bunlar.Ayrıca bu yıl seminere başvuranların sayısı bin beşyüzün üstünde.Ne yapmaya çalıştıklarını anlayan varsa anlatsın

istanbulun açığı özellikle ümraniyenin açığı 80 kişiyle dolmaz.benim okulum çekmeköy anaokulunda 6 açığım var .bunun gibi her okulda açık var ayrıca ilk atananlarda görevine başlamadı bir çoğu .

arkadaşlar ümraniyenin nersinden siniz bide tekrar usta öğreticilik için seminer ypıyolar bunları nereye alıcaklar dimi?

ankara daha hızlı tamamladı geliba. pek çok ilçede görevlendirmeler tamamlandı . oklua başlayanlar bile var.umarım diğer illerde de bir an önce görevlendirmeler biter.

ümraniyenin açığı belki seksen kişiyle dolmaz ama ıstanbuldaki usta öğretici kontenjan sayısı 1100 Bu dolduktan sonra nasıl atama yapabilirlerki.Bence diğer atamalarıda seminer sınavından sonra yaparlar (tabi yaparlarsa)

ya bizim atamaları yapsalar ne yaptıkları belli değil

her ilin farklı mersindekiler işe basladı gecen hafta bende yarın baslıyorum her ilin farklı yani benimde ilk senem yarın ne olacak bakalım

kusum hayırlı olsun bende geçen yıl görev alım ama bu yıl bekliyoruz iştee ne dedikleri belli nede yaptıkları bekliyoruz..

arkadaşalar istanbulda aöf öğrencilerinden hiç atanan olmadımı bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen

evet bende merak ediyorum aöf öğrencisi olupta atanan varmıı??????

benim de bildiğim kadarıyla ist den sadece mezunların veönlisans mezunlarının ataması olduğu.işte tam da bu sebepden soruyorum o zman ist de neden seminer açtılar o zamn.çünkü seminere yaa aof ya da lise mezunu katılıyor.bu sistem baştan ayağa saçmalık...

tabiki her şekilde sömürüyolar arkadaşlar kulaktan kulağa bir bilgi ama pazartesi mucize bekliyoruz yani bugün!! hayırlısı olsun

benım duydugum kadarıyla yok benım arkadasa once lısans ve onlısanslar var ondan sonra sız demısler

arıyoruz çok seviyesiz cvplar veriyolar. inşallah kpss yi kazanırızda bu insafsızların eline bakmayız. yazıklar olsun

Bunlar bizi oyalıyorlar galiba bence diğer atamayı da seminerden sonra yaparlar

arkadaşlar benm eşim öğretmen geçn yıl onların okulda 4 tane lise mezunu vardı 2 si anasınıfnda 2 si ise özel alt sınıfnda. özel alt sınıfndkiler bu yılda aynı okuldlr.anladığm kadaryla torpilliler çünkü okul merkezi bir yerde üstelik bir tanesinin oryantasyon notu 74 imiş.bu notla merkezi ve üstelk lise mezununu normal şartlrda geleblecği imkansz diye dşnyrm..

arkadaşlar benm eşim öğretmen geçn yıl onların okulda 4 tane lise mezunu vardı 2 si anasınıfnda 2 si ise özel alt sınıfnda. özel alt sınıfndkiler bu yılda aynı okuldlr.anladığm kadaryla torpilliler çünkü okul merkezi bir yerde üstelik bir tanesinin oryantasyon notu 74 imiş.bu notla merkezi ve üstelk lise mezununu normal şartlrda geleblecği imkansz diye dşnyrm..

arkadaşlar bu bilgi herşeyi yeterince açıklıyor sizcede öyle değil mi ?

arkadaşlar ben cuma günü ile gittim.aynı şeyleri söylediler. bu sene mezunlarda çok yığılma olduğu için öncelik onlarınmış sonrada yani seminer bitince (21 eylülde bitiyo) aöf lülerin atamaları baslıyacakmış.önceden ataması çıkanlardan başlıyomuş.ama ben bu sene hiç beklemiyorum.geçen sene çalıştığım halde...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri