Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
buda sana zevk verdı neden kucumser bı tavır kı evet haklılar bencede hak eden calışsın ama soyleyıs uslubun hos deıl

ilkay hanım katılıyorum size...

tşklr ama bız konusmuyoruz dıye bızı herks ezmeye çalışmasın lutfen

bizim durumuzda olan ark bir araya gelmesi gerekiyor...

Arkadaşlar usta öğreticilik başvurularının tarihi belli olmuş
`Okul Öncesi Eğitimi Kadrosuz Usta Öğretici` başvuruları 15-31 Temmuz 2009 tarihleri arasında alınacaktır. istanbul meb duyurular kısmında...

bütün türkiye demi bu tarih gecerli yoksa sadace istanbuldaki
usta öğreticilik kursuna mı ait

bütün türkiye demi bu tarih gecerli yoksa sadace istanbuldaki
usta öğreticilik kursuna mı ait

Her ilin usta öğreticilik başvuru tarihi farklı olur bu sadece istanbulda ki başvurular için verilmiş olan tarih:::

lisans mezunu arkadaşlar lütfen biraz duyralı olun..bi başlatılan başvurularla ilgili bugün yarın suç duyurusunda bulunacağız..burdan dilekçeyi paylaşırım herkes bulunduğu yerden suç duyurusunda bulunsun danıştay kararına aykırı bir uygulama bu..ist mem le görüştük biz uygulayıcıyız bakanlık söylüyor yapıyoruz diyor..bakanlık henüz açtıkları itiraz davası bile sonuçlanmadan neden böyle birşey başlatsın ki..kamuoyu yaratarak nabız yokluyorlar kontenjanlarımızı belirleyecekler ya bakalım kaç lisans mezunu başvuruyor diyorlar..biz usta öğretici olmak istemiyoruz diplomamızda öğretmen yazıyor dedik haklısınız diyor ve gülüyor

ÖNEMLİ DUYURU

2009-2010 Öğretim yılında Okul Öncesi Eğitimi Kadrosuz Usta Öğretici görevlendirmeleri için Yüksek Lisans,Lisans,Önlisans,Meslek Yüksek Okulu Mezunları ile Açıköğretim Fakültesi 3.ve 4.sınıf öğrencilerinin başvuruları alınacaktır. Bunların dışındaki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvurular 15 Temmuz 2009 Çarşamba günü başlayıp 31 Temmuz 2009 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir. Mazereti olsa bile süre bitiminden sonra başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

arkadaşla bu konuya biraz duyarlı olun
mecburum çalışmaya diyorsanız bile son güne kadar bekleyin
en azından bunu yapın
ilk biakç gün başvuru olmazsa belli alımları durdururlar

erkenden başvuru almalarının tek nedeni nabız yoklamak

çünkü lisans mezunlarını usta öğretici olarak alıp
mebe atama sayısını azaltmak

lütfen başvuru yapmak için bekleyin biraz daha bunu yapın bari

Slm arkadaşlar; ya bende bu sene 325 le kazandım. 3. sınıfa geçince usta öğretici olarak atanıyomuş, okuyan herkes atanıyor mu? Bi de okul bitince peki napıosunuz, yani kpss ye girip kadrolu atanabiliyomuyuz? Yoksa usta öğretici mi olarak kalıyosunuz?
Ya kafam karıştı ya:((

Slm arkadaşlar; ya bende bu sene 325 le kazandım. 3. sınıfa geçince usta öğretici olarak atanıyomuş, okuyan herkes atanıyor mu? Bi de okul bitince peki napıosunuz, yani kpss ye girip kadrolu atanabiliyomuyuz? Yoksa usta öğretici mi olarak kalıyosunuz?
Ya kafam karıştı ya:((

şimdilik 3.sınıftakileri alıyorlar.ama siz okulu bitirene kadar neler değişir eler olur onu o zaman göreceğiz.okuyan herkes ihtiyaca göre atanabiliyor.şimdilik öyle yani.her ilin ihtiyacı farklı ve alımı aynı değil.okul bitince çok zor günler sizi bekliyor.en azından kpss gibi bir sınav sizi bekliyor.kadrolu olup olmaması sizin kpss den aldığınız puana bağlı.okul ile usta öğreticilikle bir bağlantısı yok.

Arkadaşlar usta öğretici atamaları ne zaman açıklanır bir bilgisi olan varmı?

şimdilik 3.sınıftakileri alıyorlar.ama siz okulu bitirene kadar neler değişir eler olur onu o zaman göreceğiz.okuyan herkes ihtiyaca göre atanabiliyor.şimdilik öyle yani.her ilin ihtiyacı farklı ve alımı aynı değil.okul bitince çok zor günler sizi bekliyor.en azından kpss gibi bir sınav sizi bekliyor.kadrolu olup olmaması sizin kpss den aldığınız puana bağlı.okul ile usta öğreticilikle bir bağlantısı yok.
tşk ederim. ayrıca diğer maj.içinde.ama ben iddalıyım. kpss den korkmuyorum. buraya kadarda kendi azmimle geldim tabi Allah ın yardımıyla önce. liseyi dışardan okudum. ünv evde kendim çalıştım hemde 2 ay sadece 325 aldım. maddi durum olmadığı ve çalışmak zorunda olduğum için. geçen sene kendimi denemek için kpss girdim 70 aldım. eğer çalışıp girersem 90 dan yukarı alırım. bu da yeter sanırım. dediğiniz gibi çok şey değişir ben bitirene kadar. Ama Allah sağlık verdiği sürece bu işin peşini bırakmıcam. neresi olursa olsun bi köy okulu bile olsa öğretmenlik görevinin zevkine varacağım sonunda inşallah:)))ben sadece merak ettim usta öğreticiliğe sıcak bakmıyor kimse nedenini bilmek istedim....

Arkadaşlar istanbulda kadrosuz usta öğreticilik içn direk görevlendirme mi yapılcak yoksa önceki yıllar gibi seminer sonrası mı görevlendirme yapılcak?Bilgisi olup cvplayan olursa çok sevinirim

Usta öğreticiler için bu sene seminer yapılmıyacak bildiğim kadarı ile , direk görevlendirme olacak.

merhaba arkadaslar bişeyi merak ettim usta öğreticiler ne kadar maas alıyorlar?

Ek ders ücreti ile 1 ayda girdiğin ders saatine göre değişiyor bir ayda yaklaşık eline 700 tl civarında geçiyor.

ok teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri