Usta ÖĞretİcİlerle İlgİlİ haberlerde son durum... Artik tek Çati altinda toplaniyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 8:29
Dersane ÖĞretmenİm sÖyledİ. 60 dan aŞaĞi dÜŞmez mİ ÇÜnkÜ aÖf mezunu 1200 cİvarindaymiŞ herhalde

walla kulaktan dolma hiçbir seye inanmayın derim..başka bir sitede de dersane öğretmenlerim söyledi diye bir yazı var..o arkadaşa da öğretmenleri bakanın çok politik konuştuğunu ve çok fazla bir artış beklememesi gerektiğini söylemişler..bence dersaneler bu konuda konuşmak istemez..diğer branşlardan olan öğrencilerini sınava bu kadar az zaman kala etkileyip morallerini bozmak istemezler bizden alım fazla bile olsa..çünkü diğer branşlar kendilerine ayrılandan kısacakları endişesini taşıyor..moral bozukluğu yaşıyor ister istemez.

BURADADA 20 BİN YAZIYOR????????

"Zorunlu Ana Okulları Projesi" çerçevesinde 30 ilde anaokuluna zorunlu öğrenci kaydı başladı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu bu 30 ilin valisini 11 Haziran'da Ankara'ya çağırdı. 81 ilde zorunlu eğitim dokuz yıla çıkartılıncaya kadar 20 bin okul öncesi öğretmeni atanacak. Bakan Çubukçu, 2009-2010 eğitim döneminde 30 ilde pilot olarak uygulamaya girecek "Zorunlu Ana Okulları Projesi"ne onay verdi. Zorunlu eğitimin 30 ilde dokuz yıla çıkartılması okul öncesi eğitim öğretmenliği branşında yapılacak atamaları da etkileyecek. MEB Okul Öncesi Genel Müdürlüğü yetkilileri Türkiye genelinde zorunlu eğitime geçilmesi durumunda 20 bin öğretmene ihtiyaç duyulacağını belirtti. Zorunlu eğitim şu illerde başlıyor: "Amasya, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gümüşhane, Kırklareli, Kütahya, Muğla, Nevşehir, Rize, Sakarya, Sinop, Tunceli, Uşak, Yozgat, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Ardahan, Yalova, Kilis, Konya, Hatay, Ağrı,

walla kulaktan dolma hiçbir seye inanmayın derim..başka bir sitede de dersane öğretmenlerim söyledi diye bir yazı var..o arkadaşa da öğretmenleri bakanın çok politik konuştuğunu ve çok fazla bir artış beklememesi gerektiğini söylemişler..bence dersaneler bu konuda konuşmak istemez..diğer branşlardan olan öğrencilerini sınava bu kadar az zaman kala etkileyip morallerini bozmak istemezler bizden alım fazla bile olsa..çünkü diğer branşlar kendilerine ayrılandan kısacakları endişesini taşıyor..moral bozukluğu yaşıyor ister istemez.

lİse mezunlari alimi olmayacaksa mantik olarak alim Çok olacak kİ; haberlerde de yazilar Çikiyor! Avunmamak ya da doĞru mu yanliŞ mi dİye burada paylaŞiyoruz! Kulaktan deĞİl televİzyondan dolma haberlere bakiyoruz! ÖĞretmenİmde cahİl İnsanlardan deĞİldİr! Çok Önemlİ bİr Şahsİyettİr!

açıköğretim çocuk gelişimi bölümüne kimler başvurabiliyor

Açık öğretime çocuk gelişimi bölümümü açılmış ki?

nerden duydunuz?çocuk gelişimi bölümü açıldığını....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri