Usta Öğretici Ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
öz hocam okulun nerde kayseride benim reşadiyede köy olduğu içinmi acaba ben 14 günlük 486 yatmış köyde çalışan arkadaşların aldığı farkediyor sanırım

Arkadaşım köy yada merkez fark etmiyor ama bu farkın nedenini ben gerçekten anlayamadım.Biz istanbuldayız halan maaşımızı alamadık eylül 8 de başladık.Aslında okuldaki yetkili birisine soralım bunda bir haksızlık oluyor.

evet sonunda aldığım cevap kesinti yaptıkları için 6 ytl olan ders ücreti kesiliyor sonu 5.22 ytl ye geliyor saati hadi hayırlısı bakalım

Bende bir haftalık 152 ytl aldım

arkadaşlar kadrosuz usta öğretici ile ücretli öğretmen maaşları aynımı oluyo arkadaşımla aynı gün aynı saatte başladık derse ne o fazla ne ben eksik ama ben 423 aldım ücretli öçğretmenim o kadrosuz usta öğretici580 oldu aradaki fark ne anlamadım cahilliğime verin bilgilendirirseniz sevinirimm..

Arkadaşım köy yada merkez fark etmiyor ama bu farkın nedenini ben gerçekten anlayamadım.Biz istanbuldayız halan maaşımızı alamadık eylül 8 de başladık.Aslında okuldaki yetkili birisine soralım bunda bir haksızlık oluyor.

Alcen geçen yıllarda ben merkezde görev yaptım ve köydekiler bizden farklı alıyordu orası su götürmezde genel olarak farklılık neyden kaynaklanıyor onu anlamadım

578 ytl yatması gerek eylül 15 ten ekim 15 e kadar sadece bayram tatili kesintileri olanlar

bende kayserideyim ayın 8 de işe başladım bu ayın 15 de aldım.725 ytl

allah allah hocam birsey soracag1m bende ayin 8 inde basladim 15 inde aldim ve 358 ytl aldim nasil oluyor anlamadim ya

valla arkadaşlar ben 8yıldır usta öğreticiyim ne bir maaşımı ayın 15 inde aldım neden bu ücret farklılığının sebebini anladım.kpss kabusum olmuş durumda forumdaki 5000 kadro kampanyasına gidip gelip yorum yazıyorum.kafayı yemek üzereyim hem kadrolu öğretmen istediği saatte gelsi,n gitsin istediği gibi raporunu alsın sadece ekdersi kalsın birmilyar bilmem nekadar maaşını evde oturup alsın bizde aldığımız üç kuruşun neden farklı ödendiğini tartışalım.Ben artık herşeyi ALLAHÜ TEALAYA bıraktım.yıllardır sanki şu almanya ya giden Türk işçiler gibi muamele görüyoruz ne diyeyim.bizi buduruma düşüren herkesten hakkımız çıksın bıktım üç kuruşa usta öğreticilik yapmaktan.ama malesef mecburiyet ihtiyaç birde alışkanlık evde oturmak bazen zor geliyor üç kuruşta olsa çalışırm diye düşünüyorum ne diyeyim.....

Ya arkadaşım anlıyorum sizleri ben de 5 yıl usta öğreticilik yaptım ve 3 yıldır da kadrolu öğretmenim. Ama inanın usta öğreticilik yaparken sizin kadar kadrolu öğretmenlerle kendimi kıyaslamadım yok rapor alıyormuş yok okula gelmiyormuş ve de aslında böyle bir öğretmenle karşılaşmadım. Kadrolu öğretmenler öyle kafasına göre hareket edemez. Eminim işini kötüye kullanan öğretmenler vardır tabi tüm meslek gruplarında olduğu gibi. Uyduruk bir raporla okula gelmeyenler vardır. Ama o kişinin kadrolu olduğuyla alakalı değil kişiliği ve işine olan saygısızlığıyla alakalıdır. Bu durumda aldığı parayı hak etmiyordur.
Ücretli çalışırken ben de aldığım paranın çok az olduğunu ssk mın tam yatmadığını ve bir güvencemin olmadığını düşündüm ve hırs yaptım. Hem köyde çalıştım hem de dersaneye gittim. Çok yıprandım ama değdi. İnşallah sizde atanırsınız da bu sıkıntılardan kurtulursunuz...

ben sözleşmede imza atarken saat ücreti 7.40 tan imzaladım.
ama kesintilerle saat ücreti 5.25 e düşüyo falan dediler
ne kadar doğru bilmiyorum kim neye göre hareket ediyo
belli değil.

arkadaslar mrh bu konuda cok haklısınız bende 5 yıllık usta ogretıcıyım umarım hepımız kadro alırız bu yıl kpss ye gırecek olan arkadaslara basarılar dılıyom.para konusuna gelınce ben bu hasaplamadan bır sey anlamadım ıle gorede degısıyor ılceye gorede degısıyor hesaplama ALLAHIM SABIR VERSIN hepımıze.

arkadaslar mrh bu konuda cok haklısınız bende 5 yıllık usta ogretıcıyım umarım hepımız kadro alırız bu yıl kpss ye gırecek olan arkadaslara basarılar dılıyom.para konusuna gelınce ben bu hasaplamadan bır sey anlamadım ıle gorede degısıyor ılceye gorede degısıyor hesaplama ALLAHIM SABIR VERSIN hepımıze.

Amin arkadaşım gerçekten atanmak şart artık.

arkadaslar günlük 6 saat üzerinden ücretimiz 30 ytl.calıstıgımız gün kadr maas alıoruz
tatillerde keslio paramız.ona göre hesaplayabilirsiniz ne kadr alacagınızı

feyza okul müdürünle konuş şekerim hesap numaranı belki daha vermemiştir alman lazımdı şimdiye kadar yada ödenek gelmemiştir

hesap numaramı kendim vermiştim zaten milli eğitime.ama ayın 20 sinde yatıyormuş onu öğrendim.hatta maaşımı çoktan aldım da harcadım bitti :)))

tam 18 günlük ve günlük 6 saatten toplam 609 ytl aldım.

arkadasalar bende 14 günde 579 aldım bide 29 ekimde ders ücreti alıyomuyuz ben gitcem törene ve gitceim için alıcam die biliyorum ama arkadasımın müdürü hocam gelmenize gerek yok zaten resmi tatillerde ders ücreti almıyosunuz demiş bu konuda bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tsk ler...

ya ben de gitcem ama ücret alıyormuyuz bilmiyorum.
yeni yönetmeliğe göre kadrolular ve sözleşmeliler artık alıyo ama bizim için bi bilgim yok :((

alıyoruz arkadaşım...çünkü okulda çıkan imza sirküsünde kimin imzası varsa o gün ek dersini alır...alıyor da....benim geçen sene de kesilmedi....

arkadaşlar 720 ytl alıcaz ben geçen sene 700 ytl alıyodum

nasıl 720 ya gecen sene 2.donemde vergıler eklenınce o parayı 1kere alabıldım

arkadaşlar benim ekim ayı için 106 saat dersim vardı ve 598 ytl aldım.sizler ne kadar aldınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri