Usta Öğretici Ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
ben istanbulda görevimi yapıyorum 15 inda aldık 633 ama az değilmi bizim paraları yatırp geri çekmişşlar bi hata olmuş neyse bir arkadaşta 680 almış öle işte...

benımde 647 yatmıs çok sükür ama harclar var :(

benım nıye 620 acaba? bolgelere gore fark mı edıyor. ben sozlesme ımzalarken ders saatı 4.90 dedıler.yınde buna sukur.

Ya bence ücretiniz eksiksiz yatınca bu para az değil. İyi bile. Millet tam gün sabahtan akşama kadar çalışıyor turşu oluyor resmen 800 lü şeyler alırken yarım güne şükretmek lazım bu ücrete. Tabii az ama iyileştirilmeli. Millet okulu 600 lira almak için bitirmiyor. Büyük düşünmek lazım. Hepimiz niye meslek seçtik? Para kazanmak için...

deniz bu konuda haklısın aslında. tam yattığında az bir para değil daha ağır şartlarda çalışıp bu miktarı alamayanlar var. helede öğrenciyken hem çalışmak çok çok iyi çalışmadan kimse kimseye ne kadar para verirki. ama kesintiler olmamalı. bana 10 kasımın parasını vermeyecek ama ben gitmek zorunda kaldım çalıştığım yerdede yaşamadığımdan yol parası verdim. helede yarı yıl tatilinde çok az alacağız ama kira,elektrk,su vs borcu olan arkadaşlar nasıl ödeyecek. neyse allah'a şükürler olsun ve bereket versin.

arkadaşlar kasım ayından bahsediyorsanız ben 22 iş günü için 675 aldım.sanırım bir günümüz 29ytl falan oluyor.tabi değmiyor ama 400 de değil yani.23 iş günü olsa 700 ü buluyor.400 alan arkadaş nereden acaba? il il değişiyor sanırım ben Malatya'dayım.

hayır ekım maaşlarını aldık ben ekım ıcın 647 aldım aralığın basındada kasım ayınınkını alıcaz ozaman 675 falan alırız ekımde bayram kesıntısı vardı

arkadaşlarrr maaşlar konusunda eksik yattığında ne yapmamız gerek...ben ekim ayı için 100 ytl kadar eksik aldımm.. ne yapmam gerekiyo..müdire hanımda bişey bilmiyo doğru düzgün

merhaba arkadaşlar bende usta öğretici olarak çalışıyorum .ücretlerimiz iş günü olarak yatıyomuş bir günlük net ücretimiz (6 saat) 28 YTL imiş.tatiller fazla olmaz inşallah yoksa bu maaşla hiçbir şey olmaz.herkese kolay gelsin

arkaadaşlar bu yıl ne kdar olacak acaba?

Arkadaşlar yarın tam gün eğitim veren bir okulda usta öğretici olarak göreve başlayacağım. Tam gün eğitim veren okullarda ek ders normal okullardan farklı oluyor mu? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... teşekkürler...

evet bende aynı durumdayım yardımcı olacak arkadş varsa seviniriz

evet farklı oluyor 8 ders saatı calısacaksınız dıger okullar 6 ders saatı ona gore hesplayınnn

arkadaşlar ben 8:30 4:30 arası çalışıyorum ve usta öğreticiyim ve ücretlerle ilgili hiçbi bilgim yok acaba günlüğüm ne kadar olur? günde 8 saat çalışıyorum yani ilk görev yılım teşekkürler...

arkadaşlar ben bugün ilk maaşımı aldım.tabii yarım maaş.ayın 2sinde başladım bugün bankaya gittiğimde yatmş olarak gördüm.327 yatmış.milli eğitimdekiler 14 ünden sonra alırsınız demişlerdi.ben ilk defa usta öğreticilik yapıyorum, 6 ders saati üzerinden maaşım yatıyo.merak ediyorum ders saati ücreti 6 ytl mi?

arkadaşlar ben bugün ilk maaşımı aldım.tabii yarım maaş.ayın 2sinde başladım bugün bankaya gittiğimde yatmş olarak gördüm.327 yatmış.milli eğitimdekiler 14 ünden sonra alırsınız demişlerdi.ben ilk defa usta öğreticilik yapıyorum, 6 ders saati üzerinden maaşım yatıyo.merak ediyorum ders saati ücreti 6 ytl mi?

Hayırlı olsun hocam...Ek ders ücreti 6.055 ytl bu sene zam geldi.Ayrıca maaşınızı güle güle harcayın. :congratulationscut4

Hayırlı olsun hocam...Ek ders ücreti 6.055 ytl bu sene zam geldi.Ayrıca maaşınızı güle güle harcayın. :congratulationscut4

bu işte bir dengesizlik var. bn 8 günlük maaş aldım, bağımsız bir anaokulunda tam gün çalışıyorum. (9.00-5.00) we 393lira yatmış. Meb i arayp ek ders ücretinin kesintili halini sordum 5.20ytl dediler. 45ytl side aile yardımı olarak maaşımıza ekleniyormuş.

arkadaşlar benim eylül ayı param yatmamış 15 gün gittim ne kadar alcam acaba

arkadaşlar ben full çalışıtım tam 20 gün 662 ytl para aldım..saati 5.4 e gelio... birde ücret saatlerini 10 tyl ye çıkarmaları gibi bi muhabbet varmış..böle bişy duyan oldumuu?

arkadaşlar ben 2 hafta çalıştım.göreve başlama tarihim 15.09.2008 ücretim 326 ytl.bu yılki ücretler 1 ders saati ücreti 6 ytl olcak diye duymuştum.sizler ne kadar aldınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri