Usta Öğretici Ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
arkadaşlar günlük 6 saat çalışan usta öğreticilerin günlük ücreti 32.7 ye geliyor.
artık o ay kaç gün çalıştıysanız buradan hesaplayabilirsiniz...

arkadaşlar ben geçen sene 700 ytl alıyodum

bana değişiklik olduğunu saat başı 7 ytl gelio dediler ama branşa göre değişioda olabilir

valla herkeS farklı farkLı seyler yazmıs :) bende 15 gün calıStım. okulun acıLdığı günden beri. ayın 1i kesiliyor bizim maaşlar.. 510 ytl aldm. 45 vergi ücreti dersek 465 ytLden 31 ytl günlük. 6 saattende 5,16 vs.. ediyor saatimiz..

yaahhh.. 515 aLmıstm ben :D 45 vergi vs. günlük 31,3 saatimizde 5,22 e geliyor... SANIRIM :) zaten sözleşmemi göremedim daha.. müdürüme söyledim kaç kere Mebden alın die amaaa.. bekliyorm..

arkadaslar ben bu yıl net 6.100 olarak duydum 1 haftada 200ytl aldım bilemiyorum

arkadaşlar bende ilk ücretimi geçen gün aldım bir buçuk ay çalıştıktan sonra 120 ders saati üzerinden tam 618 ytl yatmış biizmkini 5 ytlden hesaplamışlar

herkesin nıye bukadar degıısk bu yıl artmısmı ben 29.4ten hesaplanıyo bılıyodum gunlugumuz kaç b uyıl

ben 2 günlük 73 ytl aldım toplam 12 saatlik

arkadaşlar aranızda adana seyhan da çalışan var mı? devlet okulu ve günlük 6 saat.

benim sözleşmem eylül 11 de yapıldı ama ben hala maaş felan almadım.yani bir buçuk ay olacak nerdeyse hala bi ses yok.bi bilgisi olan var mı acaba???

Arkadaşım istanbul içinde öyle daha alamadık.

arkadaşlar ben kayserideyim 84 saat işiledim 486 lira yatmış nasıl oluyor ???

Arkadaşlar çalıştığınız gün sayısıyla değişiyor günlük 32 ytl den heseplanıyor ben eylül ayı için 485 aldım ekim de daha fazla olacak

bende kayserideyim ayın 8 de işe başladım bu ayın 15 de aldım.725 ytl

arkadaşlar aranızda adana seyhan da çalışan var mı? devlet okulu ve günlük 6 saat.

benim sözleşmem eylül 11 de yapıldı ama ben hala maaş felan almadım.yani bir buçuk ay olacak nerdeyse hala bi ses yok.bi bilgisi olan var mı acaba???

feyza okul müdürünle konuş şekerim hesap numaranı belki daha vermemiştir alman lazımdı şimdiye kadar yada ödenek gelmemiştir

günlük 36 değilmi kızlar

arkadaşlar günlük 36 yada 36.5 ytl fakat ben 17 günlük 578ytl aldım çokmu alıyoruzda adamlar kesiyorlar nereye kesiyorlar belli değil ama bu ücretlerde yatıran yada yapan kişilerde bi haksızlık yapılıyor anlamış değilim ama yarın bunu araştırcam inşallah

öz hocam okulun nerde kayseride benim reşadiyede köy olduğu içinmi acaba ben 14 günlük 486 yatmış köyde çalışan arkadaşların aldığı farkediyor sanırım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri