Urfaya atananlar toplanalım bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
evet beKlemeLten başka çaremiz yok

arkadaşlar biz ne zaman başvuru yapıcaz ya bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen?

urfa ya atanan arkadaşlar ne zaman gidiyorsunuz? 1 eylülde başlıyoruz 31 de mi kaydımızı yaptırmamız gerekli yoksa 1eylülde yaptırsak olur mu?

arkadaşlar ben bugün urfa meb i aradım 1-2-3 eylül de dediler. ben 1 inde gidiyorum.haftasonu da gidip ev işini halledeceğim. hepinize kolay gelsin......

Bende 1 de ceylanpınar da olacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende 31inde giidcem

bende 31 de gidiyorum arkadaşlar önce şanlı urfa sonra ilçeremi gideceğiz nasıl olacak: bilen varmı cevap lütfen

evet hocam önce il milli eğitime sonra ilçeye gideceğiz...

urfanın istediği belgeleri yazarsanız çok sevinecegim arkadaşlar lütfen

Bana tebligat geldi tebligatta
1) lisans diploması
2)3 adet fotograf
3)mal bildirimi
4)elekronik başvuru formu başka yok arkadaşım aramadım ama başka bişey isterlerse orada halledilir

1) lisans diploması
2)3 adet fotograf
3)mal bildirimi
4)elekronik başvuru formu başka yok arkadaşım aramadım ama başka bişey isterlerse orada halledilir

hocam siz urfaya atana ve eline tebliğat geçen arkadaşımızsınız bize en net bilgiyi siz yazmışsınız inşallah daha başka bir şeye ihtiyaç olmaz memurda telf. bana tebliğatta yazdıklarımız dedi sadece ama elime geçmediği içinde muallakta kalmıştık çok sağolun aydınlattınız :) orda görüşmek üzere inşallah:)

reyhan hocam evet tebligatta sadece bunlar var isterseniz ayrıntı yazablirim 1 eylül de orada olacağım inşallah

1) lisans diploması veya mezuniyet belgesi(aslı veya onaylı sureti)
2)3 adet fotograf(son 6 ay içerisinde çekilmiş)
3)mal bildirimi
4)elekronik başvuru formunun onaylı örneği
5)başvuru yapacaklar için sağlık,adli sicil.askerlik ve sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığına ilişkin kisisel durumları elekronik başvuru formunda beyan edilecektir.
( yani sağlık raporu ve adli sicil yok ,başvuru formunda istenecektir yazanlardan isteniyor benim anladığım)

evet banada aynı geldi

hadi hayırlısı inşallah 1 eylülde her şey halledilirdi eğitim hayatımıza başlarız arkadaşlar:)

evet başarılar arkadaşlar yardımcı oluruz yine birbirimize

arkadaşlar yerime gittim işlemler tamam urfada başladık artık inşallah sizlerde kolayca halletmişsinizdir işlerinizi ben istanbula geri göndüm rapor alıp çok şirin bir okulum var darısı tüm atanmayı bekleyen arkadaşlara:)

zümrü hocam harran merkez mi bende orda görev yapıyorum

rapormu beni göndermediler ama yerleştim ev tuttum eşya aldım saolsun hiç zorlamadılar çok güzel şimdi evimde bayramdayım maaşımı almışım rahatım çok şükür Allah a herkese nasip etsin rabbim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri