Urfaya atananlar toplanalım bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Merhaba jerenx ben ceylanpınar yeşiltepe ilköğretim okuluna atandım sende anladığım kadarıyla akçakale yeşiltepe ilköğretim okuluna atandın.hayırlı olsun okulumuzun adı aynı umarım karşılaşırız...

Merhaba jerenx ben ceylanpınar yeşiltepe ilköğretim okuluna atandım sende anladığım kadarıyla akçakale yeşiltepe ilköğretim okuluna atandın.hayırlı olsun okulumuzun adı aynı umarım karşılaşırız...
meraba hocam okulunuzu araştırdınız mı bende ceylanpınar ışıklar ilköğretim okulu

meraba hocam okulunuzu araştırdınız mı bende ceylanpınar ışıklar ilköğretim okulu
hocam kusura bakmayın cevap yazamadım ışıklar ile ilgili bilgim olmadığından. ancak şimdi haritadan baktım içerde bir köy. ulaşımı nasıldır bilmiyorum.

merhaba nermin hocam ben malesef okulumla ilgili bir bilgiye ulaşamadım sadece servisi varmış siz nerede kalmayı düşünüyorsunuz? ben ilk önce öğretmen evinde kalmayı düşünüyorum sonra arkadaş bulursam eve geçmeyi üşünüyorum...

ve hocam kesin seminerde karşılaşırız

akÇakale suriye İle sinir kapisi olan bir İlÇe urfa merkeze 50 km.ev kolay bulursunuz harran gİbİ degil konut sikintisi yok.okulda yeni bir okul İlÇenin gozde okulu
teşekkürler hocam biLgi için

arkadaşlar yerini gidip gören var mı?

bize yazı filan mı gelicek biz neye göre hareket edicez

bize yazı filan mı gelicek biz neye göre hareket edicez
gerçekten ne yapacağız...ben yerimi gördüm evi tuttum okulumu sınıfımı da gezdim...eşyalarımı hazırlıyorum sizlere de kolay gelsin...

gerçekten ne yapacağız...ben yerimi gördüm evi tuttum okulumu sınıfımı da gezdim...eşyalarımı hazırlıyorum sizlere de kolay gelsin...
agustos 25 gİbİ aÇiklanack baŞlamalar oyle yapilacak

merhaba nermin hocam ben malesef okulumla ilgili bir bilgiye ulaşamadım sadece servisi varmış siz nerede kalmayı düşünüyorsunuz? ben ilk önce öğretmen evinde kalmayı düşünüyorum sonra arkadaş bulursam eve geçmeyi üşünüyorum...
meraba hocam ben öğrendim bilgi. burdan bir arkadaş buldum onunla ev tutacağız hayırlısı ile inşallah karşılaşırız. :)

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama sık sık burdan sizin düşüncelerinizi takip ediyordum şimdi bende sizlerle yazışma fısatını yakaladım öncellikle atanan herkese hayırlı uğurlu olsun diğer arkadaşlarada allah yardım etsin umarım onlarda en kısa zamanda atanır ben urfa siverek kesmekaya köyüne atandım ve bir bilgim yok bilen arkadaşlar benle paylaşırsa sevinirim teşekkkürler

adınıza sevidnm hocam ben halen hiç bişey yapamadm okul açık mı idi ki gidip gördünüz ben hiç aramadım biLE :(KİMİ NEYİ ARAYACAGIM Kİ ELİME DAHA HİÇ BİR BELGE GELMEDİ ATANDIGIMA DAİR

arkadaşlar şimdi biz 1 eylülde göreve başlıcaz 8 eylül arefe günü biz okula gidermiyiz gitmezmiyiz?

kum-tanesi arkadaşım öncellikle teşekkür ediyorum.hocam okulunuzu arayın il milli eğitimi arayın bilgilere ulaşmak için şuan hiçbirimiz net bilgilere sahip değiliz umarım en kısa zamanda bizi net bir şekilde aydınlatırlar...kafamızdaki soru işertleri gider.allah hepimizin yardımcısı olsun.

amin hocam inşaalh aradım daha bekleyn karranamaler bize bile gelmedi dendi agustos atamaları ile olacakmış hocam beklemek de çok sıkıcı olsun artık diye artık kafayı bozucam ama hayırlısı

HOCAM bu kadar sabrettik biraz daha sabır az kaldı ayrıca ben il milli eğitimi aradım karanaemleriniz geldi hocam dediler ama ağustos atamalarıya işlemlerinizi başlatılacak dendi .hocam bilgilerimizi paylaşırsak biraz daha içimizi rahatlamış oluruaz diğer arkdaşlarda umarım bildiklerini paylaşır.

böyle bir yazı geldi bana

kum_tanesi arkadaşım bunu paylaştığınız için teşekkkür ederiz ozaman erkenden 9 temmuzda atanalar görev yerine gitsede çok birşey yapmayacak.yerleşme vb konular dışında bekleyeceğiz artık hep birlikte göreceğiz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri