Urfaya atananlar toplanalım bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
yardımcı olduğunuz için tesekkür ederim hocam. umarım ev aramak için çok zaman kaybetmeyiz.

O bolgede guvenilir emlakÇi ark daŞ var sİzİ yonlendiririm

bahçeli evlerde evler çok iğrenç... Ahır gibi yerlere 400-450 lira istiyorlar. Tabi emlakçı da biliyor memur adam mecbur tutacak.. Güzel bir ev tutuyum doğalgazlı ya da kaloriferli olsun diyosanız 700-800 gözden çıkarın.. Ben karaköprüde oturuyorum.. 450 lira kira.. Süper lüks doğalgazlı 4oda 1 salon bir ev.... Bahçeli de kim kime dum duma.. Balkondan balkona bile atlanır valla... Hele ki kız eviyse kesin atlanır:):) acı ama gerçek...
sİz dÜzgunseniz kimse sİze bir Şey yapamaz karakopruden eyyu ppeygambere sevİs tok 2 araÇ degİŞp mİ gİdİp gelecek en azindan orasi merkez banka aliŞ verİÇ her Şey o bÖlgede k.kopru Çok uzak ve issiz kİralarda ondan ucuz zaten

sayın cadickk ögretmenim mesajınızı bır ogretmen uslubuna uygun bulmuyorum. ben urfalıyım ve bu yazınızdan dolayı sizi kınıyorum.

Bu dedİklernİz turkiyenin her yerinde oluyor kastamonuda sİvas da ankarada her yerde ama bunu burdan urfaya gelen İnsanlara yazmada amaÇ ne İnsanlar korksun diyemi neden İnsanlarin Şevkini kiriyosunuz yasadiginiz tecrubeler İÇİn birŞey diyemem ama tekrar soyluyorum duzgunseniz sİze kimse bir Şey yapamaz.benim ozel egt.okulum var ÜÇ tane bayan ogretmenim o bolgede kaliyo bugune kadar bir sorun yasamadilar.beklerim gelin Çayimi İÇİn sİzİ bu yargilarinizdan kurtarayim.

kotu şehir kotu insanlar olsak bu platformdan insanlara yardımcı olmak için çaba sarf etmeyız atanan ögretmen arkadaşlara nasıl yardımcı oluruz dıye düşünurken boyle hakaretelere ugramayı haketmıyoruz.boşver gelen rezıl olsun mu dıyelım dıyemıyoruz.ben urfalı bır insan olarak urfaya atanan butun arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım.herkes buraya gonul rahatlıgı ile gelebilir.

arkadaşlar yapmayın böyle.hoca hanım belliki bazı sıkıntılar yaşamış..tabiki bir kişi bütün bir şehre maledilemez..bizler okumuş aydın kişileriz..insanlar bizlere çocuklarını bebeklerini emanet edecekler...biraz kendimize gelelim..iyiside var kötüsüde..allah iyileri karşımıza çıkartsın..

arkadaşlar yapmayın böyle.hoca hanım belliki bazı sıkıntılar yaşamış..tabiki bir kişi bütün bir şehre maledilemez..bizler okumuş aydın kişileriz..insanlar bizlere çocuklarını bebeklerini emanet edecekler...biraz kendimize gelelim..iyiside var kötüsüde..allah iyileri karşımıza çıkartsın..
amin allah kotu ve sevıyesız insanlarla karsılaştırmasın.bende sizin dedıgınız gıbı çocuklara egıtım vercek ınsanlarız daha yapıcı ve olumlu konuşmalıyız doyorum ama.....

mrb. şahin d hocam siverek ergen ilköğretim hakkında yada ergen hakkında ulaşım ,kaç km,ev hakkında bilginiz varmı?

arkadaşlar ben de Ceylanpınar' da görev yapıyorum.c.pınar halkı memuru sever esnafı iidir.yeşiltepe köyü merkeze 20 km uzaklıkta servisle ulaşım sağlanıyo atatürk i.ö.o. na atanan arkadaşım okula yakın bir yerden ev tutabilirsin. bu arada kiralar en son 250-350 arasıydı
hocam ceylanpınarla ilgili biraz daha geniş bilgi verirseniz çok memnun kalırım.Atatürk ilköğretim okulu ile ilgili özelllikle.

hocam ceylanpınarla ilgili biraz daha geniş bilgi verirseniz çok memnun kalırım.Atatürk ilköğretim okulu ile ilgili özelllikle.
o bölgeyıçok ıyı bilmiyorum ama bilen arkadasımaa sordum siverek merk 30 km uzaklıkta ana yola yakın koyde kalacak ev bulabılırmişsinız gıdiş geliş zor olurmuş

o bölgeyıçok ıyı bilmiyorum ama bilen arkadasımaa sordum siverek merk 30 km uzaklıkta ana yola yakın koyde kalacak ev bulabılırmişsinız gıdiş geliş zor olurmuş

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için....

hocam ceylanpınarla siverek arası çok uzak gözüküyor haritada yanlış olmasın bu bilgi

Atatürk i.ö.o. c.pınarın çıkışında merkezde yani

arkadaslar siverek ekinci iöo hakkında bilgisi olan var mı

eki hocam akçakale zübeyde hanım bilginiz var mı nasıL BİR YER

eki hocam akçakale zübeyde hanım bilginiz var mı nasıl bİr yer

akÇakale suriye İle sinir kapisi olan bir İlÇe urfa merkeze 50 km.ev kolay bulursunuz harran gİbİ degil konut sikintisi yok.okulda yeni bir okul İlÇenin gozde okulu

Arkadaşlar bu Akçakale Yeşiltepe İ.Ö.O. hakkında bilginiz var mı. Google mapden baktığımda yeşiltepe Ceylanpınar ilçesine yakın. Akçakalede yeşiltepe diye bir köy bulamadım. Acaba Bu yeşiltepe ceylanpınar yeşiltepe mi?

arkadaşlar bu akçakale yeşiltepe İ.Ö.o. Hakkında bilginiz var mı. Google mapden baktığımda yeşiltepe ceylanpınar ilçesine yakın. Akçakalede yeşiltepe diye bir köy bulamadım. Acaba bu yeşiltepe ceylanpınar yeşiltepe mi?
yeŞİltepe akÇakale c.pinar yolu arasinda hudut koyu İlgİnÇ bir koy son koy ondan sonra devlet Çİftligi arazİsİ ama duzenli temİz bir koy.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri