Urfaya atananlar toplanalım bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
ceylanpınara atanan arkadaşlar ben tercih yapmadan önce ımkb ilköğretim okulunu aradım telefonu müdür yardımcısı açtı.ceylanpınardaki bütün okulları sordum atandığımız okullar merkeze 15-20 dakika falanmış.ordaki öğretmenler merkezde kalıyorlarmış ulaşım sıkıntısı yokmuş ayda en fazla 20-30tl ulaşım gideriniz olur demişti.eğer olursa eve çıkabiliriz??

hocam benimde ceylanpınar ışıklar inşallah yakındır nerde olduğunu bilmiyorum köy mü yoksa merkezde mi bugün arayıp öğreneceğim

hocam bende urfa siverek ergen i.ö.o. atandm. arası hakkında bilgi verebilirmsnz.

arkadaşım siverek urfa merkeze yaklaşık 90 km uzakta bir ilçe ... ilçe merkezinde kjalıp gidiş geliş yapıyor köylerdeki öğretmenlerin çoğu...

hocam benimde ceylanpınar ışıklar inşallah yakındır nerde olduğunu bilmiyorum köy mü yoksa merkezde mi bugün arayıp öğreneceğim
hocam sanırım ışıklar köyünde sizin okulunuz diye aklımda kaldı.ama çok uzakta değil diye hatırlıyorum

hocam sanırım ışıklar köyünde sizin okulunuz diye aklımda kaldı.ama çok uzakta değil diye hatırlıyorum

evet hocam yakınmış bugün öğrendim aslında sizinle irtibata geçsek çünkü merkezden gidip gelme yapıyormuş diğer hocalar merkezde otururuz herhalde hiç olmazsa arkadaş oluruz birbirimize :))

evet hocam yakınmış bugün öğrendim aslında sizinle irtibata geçsek çünkü merkezden gidip gelme yapıyormuş diğer hocalar merkezde otururuz herhalde hiç olmazsa arkadaş oluruz birbirimize :))

kesinlikle katılıyorum size hocam:) ben pek bilmiyorum bu siteyi özel mesaj atılacak alan yok sanırım yada ben bulamıyorum.ben ankaradayım siz nerden hocam?

urfa siverek ekinci köyü ilköğeritim okulu hakkında bilgisi olan varmı ... siverek te ekinci köyü yok.. ama okulun adı ekinci acaba mezramı bilen var mı

ben de urfa merkez hayat anaokuluna atandım okulla ilgili hiç bişey yok internette. mem sayfasında da okulun adı geçmiyor. bilen var mı acaba?

ben de urfa merkez hayat anaokuluna atandım okulla ilgili hiç bişey yok internette. mem sayfasında da okulun adı geçmiyor. bilen var mı acaba?
Urfa merkezde mi bu okul hiç duymamıştım :S ama şöyle birşey olabılır ama emin değilim tabı bunda.2-3 tane ilköğretim okulunun anasınıflarını bağımsız anaokulu yapmışlardı onların isimlerinin değiştirmiş olabılırler belkıde .
Çünkü urfa merkezde öğretmenım hiç duymadım okulunuzun ismini.

tesekkür ederim static öğretmenim.

tesekkür ederim static öğretmenim.

hocam ben araştırırken bulmuştum hayat anaokulu harran harrani gibi bişidi sanırım böle bi caddede de :) orda arkadaşım var sormuştum tam merkezde demişti

Harranı diye bi yer var :) bi araştırıp öğrenıyım bari:) tşkrlr

rica ederim hocam :)

bende harrana 4 km olan bir köye atandım

ben de harrana atandım arkadaşlar inşallah tanışırız:))) şanlı urfa meb den haber alan oldumu

yni habrlr var mı

hiç haber felan yok haberi olan varsa yazalım arkadaşlar

malesef atama yapıldığım okul mdr ilgili çok arıyor meb i de takip edyorama arkadaşlar ağustos 10-15 arasında belli olacakmış:(((

atandığı okulu gidip gören yerini ayarlayan var mı?

hayır arkadaşım ben gitmedim ama genelde harranda kalıyorlarmış okula gidiş geliş sağlanıyormuş ağustosta görmek nasip olacak inşallah:) farklı haberler alırsanız yazın lütfen :urfaya atanan tüm arkadaşlar bu form dakiler seminerlerde tanışacağız inşallah ondan önce nasip olurda tanışırız birbirimize destek oluruz:)

rayhancım hayırlısı olsun mns niye yoksun bakim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri