Ücretsiz Gelişim Raporlarınız Bizden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19
Bu çarşambaya kadar mesaj atanlarınki cuma günü ellerine geçmiş olacak..

ben geçen hafta göndermiştim msjı bakalım nezaman ulaşacak?böyle bir uygulama yaptığınız için teşekkürler.......

Teşekkürler hocam elinize sağlık.

bende yanilmiyosan 1 hafta once mesaj atmistim sabirsizlikla bekliyorum simdiden tesekkurler

çok teşekkürler=)

tsk ederz böle bi uygulama için.

çok güzel bence. peki her ilden olabiliyor mu? ben kayserideyim..

Türkiyenin her yerine gönderiyoruz

teşekkürler hocam çok güzel düşünmüşsünüz :)) peki ne zman elimize ulaşır?

İlk gönderiler çarsamba yapılacak cumaya kadar gelir hocam

teşekkürler hocam.bu çok harika olacak.

hocam bende istiyorumm ama benim okulumun inşaatı yeni bitti :) 2. dönem geçicez okulumuza şimdilik bir başka okuldayız öğrencilerimle.mesajda o okulun adresini vericem mecburen ama oranın öğretmeni olarak görünmüyorum bir sorun çıkmaz değilmi ?

çok teşekkür ederiz iyi çalışmalar emeğinize sağlık

ii akşamlar arkadaşlar
ben de kasabada öğretmenim.. bu gelişimraporlarından isteyip de eline ulaşan var mı? resim üzerine tıkladığında büyümediğinden nasıl olduğunu tam olarak göremedim de.. eğer eline ulaşan varsa bir bilgi verebilir mi?

bende istemiştim ama gelmdi:( ya gönderildi elime ulaşmadı ya da 29 tane istediğim için gönderilmedi.. ama napiim mevcudum 33 ama 4ünü hiç görmedim o yüzden 29 tane istedim.. yani ihtiyacım olan kadar;)

Acaba kimlere gönderildiğini öğrene bilir miyiz? Gelecek mi acaba diye merakla bekliyorum. Köyde olduğum için adres olarak ilçe M.E. vermiştim. Şu ana kadar haber yok. Gönderilmedimi ki acaba? :((

Hocam Mesaj Atan Herkese Gönderilecektir Emin Olun Sorun çıkmaması için çalışıyoruz...

çok güzel önce böyle bir uygulama için tşkler ben de mesaj gönderdim ama benim köy okulu olduğu için acaba ulaşır mı?

bende mesaj göndereli 11 gün oldu, cuma günü de gelmedi,inşallah bu hafta gelir..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri