Ücretsiz Gelişim Raporlarınız Bizden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19
ya arkadaşlar bende msj atmıştım cuma elimde olması gerekiyordu ama gelmedi.sanırım ilçe olduğu için gelmedi.ya hangi kargoya verildiğini yetkililer söylerse memnun olurum.ben gidip ilden alırım ilçeye dağıtıma geç geliyolar.

10 öğrencim var
ben de istiyorum

mesajıma da attım umarım
bana da gelir teşekkürler hocam

eline geçen var mı gelişim raporuuuuuuuuuuuuu:)

Arkadaşlar selçuk beyden aldıgım bilgiye göre çarşamba yurt içi kargoya teslim edilmiş onlarda cuma günü paketlemeyi bitirmiş ve göndermişler bu cuma gününden sonra mesaj atanlarınki pazartesi yola çıkıyormuş bilgilerinize.

teşekkür ederim:)

Şu ana kadar 20.000 adet gönderildi ve halen gönderilmeye devam ediyor..Sms çekmeniz yeterli.

Güzel bir çalışma teşekkür ederim bende mesaj çektim inşallah kalmıştır.

15 ocak son arkadaşlar...

teşekkürler bende mesaj çektim.inşallah tez zamanda ulaşır.

slm arkadaslar bısey ogrenecektım anladııgm kadarıyla herkes gelısım raporu ıcın mesaj cekmıs bende gecen hafta cektım ama hala gelmedı neden acaba yada sıze ulastı mı gelısım raporları cevap verırsenız sevınırım ıyı aksamlar

s.a hocam ben gecen hafta mesaj cektım ama hala gelmedı ....tekrar mı cekmem gerekıyor yada ne zaman gelır bır bılgınız var mı acaba...

Arkadaşlar selçuk beyden aldıgım bilgiye göre çarşamba yurt içi kargoya teslim edilmiş onlarda cuma günü paketlemeyi bitirmiş ve göndermişler bu cuma gününden sonra mesaj atanlarınki pazartesi yola çıkıyormuş bilgilerinize.

Admin arkadaşımız yazmıs teşekkürler...

tşkler yazdım msjı inş çabuk ulaşır elimize

gelişim raporlarımı bugün teslim aldım... çok teşekkürlerrr....:))

arkadaşlar ben 4 ocak akşamı mesaj atmıştım bugün öğleden önce aldım... sadece 3 tl ödedim...

size ayrıca teşekkür ederim raporlarımı bugün aldım...:))

Rica ederiz arkadaşlar.

nereye mesaj çekmmiz gerekiyo ben bir ka gündür habersizim forumdan??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri