ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞİ BIRAKIN.. atanın

ücretli öğretmenlik için aradılar beni bugün milli eğitimden hayır düşünmüyorum kpss ye çalışıyorum dedim...başka bir arkadaşınız var mı diye sordular bende yok dedim...

Arkadaşlar hepiniz inşallah atanırsınız bende yaptım 4sene usta öğreticilik göçebe hayatı yaşadım adeta bir sene yerime öğretmende geldi osene çok onuruma dokunmuştu insan kendisini kullanılmış hissediyor 10bin alımda atandım umarım sizde kavuşursunuz umudunuzu yitirmeyin evet burası türkiye ne olacağı belli olmaz heran herşey olabilir herkese bol şanslar

Arkadaşlar hepiniz inşallah atanırsınız bende yaptım 4sene usta öğreticilik göçebe hayatı yaşadım adeta bir sene yerime öğretmende geldi osene çok onuruma dokunmuştu insan kendisini kullanılmış hissediyor 10bin alımda atandım umarım sizde kavuşursunuz umudunuzu yitirmeyin evet burası türkiye ne olacağı belli olmaz heran herşey olabilir herkese bol şanslar
arkadaşım teşekkür ederiz ben tam 8 senedir usta öğreticilik yapıyorum bu sene sınava girememiştim şans işte böyle oldu ama atanıpta bizleri düşünmen beni mutlu etti teşekkürler gerçekten

evet arkadaşlar ya şu insanlar ücretli çalıştıracak kimse bulamasınlar bakın o zaman nasıl atıyorlar herkesi.Lütfen uyanalım emeklerimizin karşılığını alalım

lütfen tekrar söylüyorum başvurular atamadan önce başlıyacakmış kimse başvurmasın önümüzü kapatmıyalım.ihtiyacı olan atamalardan sonra çalışır diplomamızla alçalmıyalım bize ihtiyaçları var.

başvurmak yok burada bunu hep konuşalım kendisi derse girmeyeceğine göre atamak zorunda sakın arkadaşlar ücretli çalışmayalım hakkımız yenilmesin

evet bende bırakıyorum arkadaşlar yeter artık ezildiğimiz........

arkadaşlar elimizden ne gelıosa yapmamız gerekıyor bu konuda okul oncesı gercekten herkesin yapabileceği bir bölüm değil ve artık sırf maas alayımda gecım saglayayım dıe ucretlı ogretmenlık yapıp bırcok kısının magdur olmasına ızın vermeyın bır sekılde bu acık kapanacak bırakında 4yıl okadar okuduk hep beraber daha kalıtelı bır egıtım vererek okul öncesine destek verelım. bu kadar basıte alarak bızlerı magdur etmesınler lutfen. . .

Benden de tam destek arkadaşlar..Bizdeki açığı böyle kapatamasınlar adam gibi kadro versinler..Ücretli çalışmayınn..Biz öğretmenizz unutmayınn

bakanlık 17000 usta öğretici alınacağını açıklamış.üzgünüm.milliyette okudum.int.haberlerinde

nerde okudunuz linkini verin...

bakanlık 17000 usta öğretici alınacağını açıklamış.üzgünüm.milliyette okudum.int.haberlerinde
sen neyapmaya ÇaliŞiyorsun utanmiyormusun geÇmİŞ yillarin hebrlİrİnİ Şİmdİ yayinlanmiŞ gİbİ baŞlik aÇmaya zaten hepİmİz gergİnİz bİrde sİz İnsanalri bÖyle ÜzÜpte egolariniz tatmİn etmeyİn...
Haberİn tarİhİne bak 4 eylÜl 2009 ............hayret bİŞeysİnİz yaaaaaaaa

offfffff arkadaşım ya yüreğime indiriyordun ya :(

YÜreĞİnİne nİye İnİyor arkadaŞim hata bİzde bu sİtede bu terbİyesİzlerİ barindirdiĞimiz sÜrece yÜreĞe İnmek deĞİl felÇ bİle İndİrİrler bİze.utanmaz kayboldu cevap bİle vermİyor...

o haber eski arkadaşım

bi umut sözleşmeliyi beklerken off bi de bunun gibi insanlarla uğraşıoz ya

arkadaşlar ben açıköğretim o.öncesi 4.sınıfta okumaktayım ve ücretl öğretmenlik yapmıyorum. nedenmi?? mezun durumda olan arkadalarımın önünün açılması için, daha fazla kadro açmaları için. eğer ben banane beni igilendirmezlr deyip ücretli öğretmenlik yaparsam mezun olduktan sonra bende atama bekleyeceğim mağdur durumda olan arkadaşlarım gibi. ltfen hiçkimse ücretli öğretmenliğe başvurmasın. yanlız bir konuya değinmek istyorum. bizim buradaki çabalarımız boşa gibi görünüyor. çünkü önlisans çocuk gelişimi bölümünden binlerce mezun var ve hepside ücretli öğretmenliğe başvuruyorlar. peki onlara nasıl dur demeyi düşünüyorsunuz emin olun ücretli çalışmaktan asla vazgeçmiceklerdir. siz mezun sayısı çok fazla değil nasıl olsa atanacağız diye beklerken onlara açıköğretimden lisans tamamlama şansı verecekler ve mezun sayısında birden patlama yaşanacak ve bu gidişlede daha çookkkkkkkkkkk bekleyeceksiniz. bence öncelikle yaplması gereken lisans tamamlamaya son verilmesini sağlamak. böylelikle önünüzde açılacaktır

SÖyledİklerİne katiliyorum

arkadaşlar lisans tamamlama yapmak isteyen yapsın kimseye bunu diyemeyiz ama şunu diyebiliriz ücretli YAPMAYIN EN AZINDAN .onlarda lisansa geçince bizlerr gibi atanmak isteyecek belki o zaman ücretli başvuru yapmayalım atanırız mantığını düşünecekler..ama kendileri gibi geriden gelen ücretli apmak isteyenler olacak..

arkadaşlar bende 4.sınıftayım ücretli öğretmenlik yapmıyorum.ama çoğu başvurdu.3. ve 4.sınıflar.hatta seminer alanlar.trend arkadaşım niye o kadar tepki verdin arkadaşa anlamıyorum.yazı eskide olsa bak atama olmayınca ne yazıkki usta öğreticilik yeniden hortladı.hemde sınıfçıların ıharicinde alakası olmayan insanlar seminer aldı çalışacak.ben yapmıyorum ama o çocuklar kimlerin eline kalıyor.keşke yapsaydım diyorum.nasılsa öylede olmuyor böylede.(((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri