ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞİ BIRAKIN.. atanın

arkadaşlar memurlar bizde yeni hbr var hatta paylaştım 70 bin söz. doldurmak için tekrar söz. alım olabilr diye nimet hanım açıklama yapmış
15 tatilden önce herkes bırakırsa açık çok olucak mecbur alıcaklar.afallıycaklar.

evet bende duydum sözleşmeliden kadroya geçenlerin yerine tekrar sözleşmeli alacaklarmış devir daim yani. ama 70 000 i geçmemeye çalışacaklarmış sözleşmelide hayırlısı artık hakkımızda....

arkadaşlar memurlar bizde yeni hbr var hatta paylaştım 70 bin söz. doldurmak için tekrar söz. alım olabilr diye nimet hanım açıklama yapmış
15 tatilden önce herkes bırakırsa açık çok olucak mecbur alıcaklar.afallıycaklar.

hocam bu netten uzaktım da bu 70 bin meselesi nedir anlayamadım

valla bende anlamadım:) sanırım şu an çalışan 70 bin söz. öğretmen olması gerkiyor heralde onun içinde şimdi kadroya geçenler olduya açık oluştu 70 bine tamamlıycaz diyolar yani nimet hanım söz. alım olmuycak dedi ama hala söz.alım var. atanamayan bir sürü arkadaşımız var bir an önce alsada herkes rahatlasa

kimse bırakmayacakmı arkadaşlar .nie sesimiz çıkmıyor

arkadaslar çok ıyı yapıyorsunuz.500 600 mılyona kole gıbı calışıyrz.sıgortada tam yatmıyor.kesılıyor.ben bu sene calışmadım devlette ucretlı 5 defa aradılar.dersaneye gıdıyrm vede 3 den 6 ya kadar ozel egıtımde calışıyrm.maası cok ıyı persembe gunlerı gıtmıyorum.cumatesı pazar tatıl.onlar dersaneye göre ayarladılar benm derslerımı.devlette calışsaydım ben ayarlıcaktım dersaneyı kendıme göre.harıl harıl okulöncesı ogretmenı arıyorlar.bzm oulda arıyor.yardmcı olabılırm calışmak ısteyenler ıcın.arkanızdayım...
merhaba, bende özel eğitimde çalışmak istiyorum.Bana yardımcı olurmusun,sadece hafta içi çalisa bileceğim, bildiğin bir kurum varsa yazarmısın,haftada üç günde olur.

arkadşaım bende dersaneye gitcem özel eğitim de çalışmak istiyorum ümraniye de oturuyorum hafta içi sabah 8-12 arası çalışaşbilirim

arkadaşlar bende ücretli ögretmenligi bırakanlardanım ve çlşmıyorum şuan hiç biyerde sadece ögrenci moduna girdim . ayrıca benim anladıgım kadarıyla şubatta atama yapılmayacak bu sözleşmeli ögtretmen alımıyla ilgili açıklamadan şu sonucu çıkardım .seneye agustosta sözleşmeli ögretmen sayısında 70 binin altına düşerse azalma olursa yapacak şimdi kesinlikle atama yapmıycam diye basın açıklaması yapmış

arkadaşlar ben de bırakıyorum ücretli öğretmenliği özel eğitim de çalışmaya ve dersaneye gitmmeye karar verdim
ÜCRETLİ KÖLELİĞE SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!

ücretli öğretmenliği bırakan ,bırakacak olan herkesi tebrik ediyorum lütfen ücretli çalışan herkes bu duyarlılığı göstersin özel eğitimlere yönelin benözel eğitimde yarım gün çalışıyom ve ücretliden daha çok maaş alıyorm hafta sonlarıda dersaneye gidiyorum ve sizlerden bi ricam olacak ders çalışmadığınız zamanlarda gönderebildiğiniz kadar mail gönderin ŞUBAT ATAMASINA TAM DESTEK...........

özelden bir iki arkadaş yazdı "ama sınıfcılara sertifika veriyor diye."
Ama iş bu maçın ikinci yarısına kalırsa ağustos atamasına salkar gibi geliyor.
Yanlış mı hocam?
Ne güzel demişiniz şimdi İl .m.e.m leri sayfalarında okul öncesi ücretli öğretmeni arıyoruz diyor.utanmasalar pazarlık payı var diyecekler ücrette.
zaten çalışır KPSS nin verini olmayacak bu ıl düşük puanlı arkadaşlar atanamazlarsa gelecek yıl önlerinde sınıfcılarda var.Demekki yüksek puan çekerim diyor.
EMEĞİNİZ SÖMÜRÜLÜYOR
"EŞİT İŞE ,EŞİT ÜCRET" TALEBLERİZNİ HAVA DA KALIYOR.
DİĞER HOCALARIN BİR HALTMIŞ GİBİ"SEN ÜCRETLİ MİSİN SORULARINA " MUHATTABSIN.

bencede öyle ben atanamadım koskoca bir yılım gitti seneyede sınıfçılar var bence yine kalacağız

arkadaşımla beraber istifa ettikkkkk

nedenmi tam gün anaokulunda 8 saat çalışıyorum. ücretli öğretmen olarak ekimde göreve başladım. dönem başında 8 saat ücret alıyordk 2-3 ay sonra yönetmelik gereği 6 saat üzerinden paramız yatmaya başlayınca istifaya karar verdik çünkü emeğimizin karşılığını alamıyorduk.

bende istifa etmek istiyorum dilekçe teslim edildikten sonra hemen işleme konuluyormu yoksa belli bir süre daha devam etmek gerekiyor mu cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar lütfen ücretli köleligi bırakın, ikinci dönem cok geç, amac para ise gidin özelde calısın bikaç milyara, bende özeldeyim ve cok memunum halımden, deneyimim yok demeyin sakın onların deneyime deil diplomalarınıza ihtiyacı var ayrıca sizide yetiştirirler bu alanda... ben bi özel egitim kurumunda müdürüm ögretmen arıyorum ve bulamıyorum hemde 2000 tl ye... lütfen bırakın sesimize kulak verin atamaların yönünü bizler degiştirecegiz hep birlikte....

hocam hangi şehirde kurumunuz ismini öğrenebilir miyim?

arkadaşlar lütfen ücretli köleligi bırakın, ikinci dönem cok geç, amac para ise gidin özelde calısın bikaç milyara, bende özeldeyim ve cok memunum halımden, deneyimim yok demeyin sakın onların deneyime deil diplomalarınıza ihtiyacı var ayrıca sizide yetiştirirler bu alanda... ben bi özel egitim kurumunda müdürüm ögretmen arıyorum ve bulamıyorum hemde 2000 tl ye... lütfen bırakın sesimize kulak verin atamaların yönünü bizler degiştirecegiz hep birlikte....
hcm hangi ildeydiniz,hangi kurumda çalışıyorsunuz

Bende istifa ettim ücretli köle değilim artık minicik çocuklarımı yüreğim kan ağlıya ağlıya bıraktım ama yapacak birşey yok...

bende ücretli öğretmenliği cuma günü bıraktım bu zamana kadar cocuklarımı yarı yolda bırakmamıştım cok zor geldi onları bırakma sebebimi anlatmaya calıştım yaşları kücük ama öğretmenim sen sınavı kazan dersine çalış dediler beni anlayan bir tek onlar oldu benim kücük meleklerim...............haziran atamalarında biz tek dersten kalanlar sözleşmeli alımı olursa baş vurduk arasınav ve yıl sonu sınavlarına girdik dersleri verdik gectik sonucları öğrendik ozamana kadar diplamalar hazır olurmu diyelim alımı haziran ayının sonunda yapsa ben korkuyorum diploma yüzünden tekrar kalırız diye bana atamalarla ilgili bilgisi olanlar cevap bekliyorum.

bende ücretli öğretmenliği cuma günü bıraktım bu zamana kadar cocuklarımı yarı yolda bırakmamıştım cok zor geldi onları bırakma sebebimi anlatmaya calıştım yaşları kücük ama öğretmenim sen sınavı kazan dersine çalış dediler beni anlayan bir tek onlar oldu benim kücük meleklerim...............haziran atamalarında biz tek dersten kalanlar sözleşmeli alımı olursa baş vurduk arasınav ve yıl sonu sınavlarına girdik dersleri verdik gectik sonucları öğrendik ozamana kadar diplamalar hazır olurmu diyelim alımı haziran ayının sonunda yapsa ben korkuyorum diploma yüzünden tekrar kalırız diye bana atamalarla ilgili bilgisi olanlar cevap bekliyorum.

arkadaşım haziranda ek alım yokmuş okusana diğer sayfaları boşuna üzülme sen diplomayı alır atanırsın ağustosta hele bi alda biz bak bekliyoruz hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri