Selvi SOYLU İlk mesaj 26 Şubat 2011 yüklemeyi çok denedim ama olmadı..sonunda youtube a yükledim.ordan paylaşıyorum..YouTube videosunu oynat
Neslihan KOÇ 26 Şubat 2011 olması gereken de buydu zaten hocaam..🙂)) süper paylaşım daha,çok teşekkürler 😉
Selvi SOYLU 26 Şubat 2011 rica ederim hocam.benim öğrencilerim çok seviyo sene başında çocukları çok iyi motive ediyoruz bu videolar sayesinde...videonun orjinali bende mevcut isteyenlere gönderirim zevkle🙂)
seddaa 26 Şubat 2011 çok güzel bir paylaşım hocam teşekkürler videoyu burdan indiremiyoruz galiba zahmet olmazsa bana yollayabilir misiniz ? Çok işime yarayacak...
Selvi SOYLU 26 Şubat 2011 arkadaşlar videoyu sıkıştırıp yükleyebildimmmm:::🙂))artık linke tıklayıp indirebilirsiniz..:36_15_4: . Ekler tt_cocuklar.zip1,4 MB
redscoll 26 Şubat 2011 hocam indirdim fakat arşiv bozuk yazıyor ve sıkıştırılan kalasörü çıkartmıyor 🙁
Selvi SOYLU 26 Şubat 2011 hocam bi sorun yok gibi görünüyo ama..winrar programını tekrar indirin isterseniz...ben tekrar indirdim açılıyo ama
hayriye0 27 Eylül 2011 harikasınız hocam bugün bu konu hakkında bi olay yaşadım hızr givi yetişti video yarın inşallh izleticem sağolsun allah razı olsun