Topluma Hizmet Uygulamaları örnek dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filiz_999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
nasıl bı rapor olacak kı bızım burda thu dersı hakkında bır bılgı vermedıler sadece staja gıdıyoruzzz yardımcı olursanız sevınırm

ArkadaŞlar ben Örneklerİnİ verdİm aÇtiĞim baŞliĞi İnceleyebİlİrsİnİz

örnekler için teşekkürler

Teşekkürler

Arkadaşlar acilen doldurulmuş thu dönem sonu raporuna ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar topluma hizmet uygulamasında hazırladığımız planlarda amaç ve kazanımlar olacak mı? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim...

evet arkadaşım amaç ve kazanımlar olacak

arkadaşlar topluma hizmet uygulamasında amaç ve kazanımlar olacak ve unutmayın hazırlık haftası raporuda dosyanız da hazırlanacak ve bulunacak

maşallah hiç maskelemeden atmışım yani:)))

Toplumahİzmet dersİ yazilmiŞ dÖnem sonu raporu ÖrneĞİ olan yokmu. Neyİ nasil yazacaĞimi bİlmİyorum.

paylaşaımınız için teşekkürler.

Teşekkürler nagihan:)

arkadaşlar süpersinizz....:):):)

rica ederim :) ben 2 hafta oldu plan raporlarımı teslim ettim şimdi 2.dönem napcaz nasıl yapcaz bilmiyorum şimdide müzik etkinliği ile ilgili etkinlik hazırlıcaz nasıl olacak neler hazırlanabilir yarımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

arkadaşlar bende tamamladım topluma hizmet uygulamaları ve staj dosyamı. isteyen arkadaşlara gönderebilirim....

thu da müzik etkinliği nasıl hazırlanacak bilen arkadaşlardan paylaşım bekliyorum:(

neden açamıyorum :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri