Topluma Hizmet Uygulamaları örnek dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filiz_999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
merhaba arkadaşlar okulöncesi öğretmenlıği 4.sınıf staj dosyası örneğine ihtiyacım var ve birde thu dosyasına elimizde olunca iyi oluyor gönderirseniz çok sevinirim

çoook teşekkür...

mb 4.sınıfa geçtim staj dosyası ve thu dosyası örneği gönderirseniz çok sevinirim

arkadaşlar elinde staj dosyası ve thu dosyası örneği olanlar lütfen paylaşsın....

çok teşekkürler :)

çok teşekkür ederim

hocam çok teşekkürler saolun

çok teşekkürlerrrrr

arkadaşlar eski thu dersi ile bu seneki ders farklı eski dosyalar bir işinize yaramaz dikkatli olun

arkadaşlar eski thu dersi ile bu seneki ders farklı eski dosyalar bir işinize yaramaz dikkatli olun

bence dersın değiştiğinden arkadasların pek haberı yok cunku hala rapor ıstıyolar

ben 4. sınıfım yeni üye oldum açık öğretimden ama bu thu dersinin nasıl uygulandığını planın nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen biri bana yardımcı olabilirmi foruma yeni uye olduğum için tam olarak kullanmasınıda bilmiom

bence dersın değiştiğinden arkadasların pek haberı yok cunku hala rapor ıstıyolar
bencede arkadaşım ben her yere de yazıyorum ama ilk raporları yüklemeye gelince anlayacaklardır artık :)

hocam cok tesekkurler

ya ben de bu sene thu diye bişeyle karşılaştım anlayamıyorum ve de e portfolyodan giriş yapamıyorum girebilen var mı?

portfolyoya girilmiyor.gecen seneki thu ile buseneki degişik bu sene yeni etkinlikler var arkadaşlar istiyorlar ama onlar eski bu sene farklı onlara aladanmayın arkadaşlar

çok teşekkürler....

çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri