arkadaşalar önce duygu arkaşaımız aradı ve gerçekten söylenilecek herşeyi çok net ifade etti.bizlerin artık atanmak istediğimizi 7080 tane alımın ypılacapğı konusuyla ilgili meclis tutanağı bulunduğunu lisans mezunları yerine öğrenic olanların anasınıflarına öğretmenlik yaptığını usta öğretici öğretmen yanınd aolası gereken kişiyken onlara birebir çalıştıkları sınıf verildiği ve artı katanmak istediğimizi dile getirdi.
bende yıllardı ücretli çalıştığımızı kaliteli bir okulöncesi eğitim isityorlarsa bizi atamaları gerektiğinin okulöncesinin zorunlu oluşunun ab uyumtasarısı ile gerçekleştiğini ve okulöncesieğitimin bütün giderlerinin ab tarafındankarşılandığını isteseler kaliteli bir eğitim sağlayacakşekilde hem sınıfları donatacakalrını hemde öğretmen alımı yapabileceklerini dile geitrdim.başım çok ağrıyor aklımd akalanlar bunla roldu.diğer bölümeyazmıştım arkadşalr...ha bide şu nimet hanımın harvard da yaptığı konuşmayı okudum burd analtılanlarla mebin uygulamalrının çeliştiğini anlttım.