Tgrt fm de okulÖncesİ konuŞuluyor sanirim meb den bİrİsİ dİnleyİn bakalim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cindy08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cindy08
Tgrt fm de okulÖncesİ konuŞuluyor sanirim meb den bİrİsİ dİnleyİn bakalim tÜm sorulari yÖneltelİm

oHHHHH ARADIM KONUŞTUM İÇİMİ DÖKTÜM :)

ğzınıza sağlık arkadaşım iki kişi konuştu ikisde güzel ifade etti

Neler oldu bir özet geçer misiniz? Ben dinleyemedim de

arkadaşlar dinleyemeyenler için bi özetler misiniz. özellikle eylül ek alımdan bahsetti mii??

arkadaşlar dinleyemeyenler için bi özetler misiniz. özellikle eylül ek alımdan bahsetti mii??
arkadaşım nelerden bahsettiler.ben işdeydim şimdi geldim eve dinleyemedim.anlatırmısınız.

arkdaslar konusmacı kimdi konu ne idi ve katılan arkadaslar ne dedı sonucolarak ortaya ne cıktı

arkadaşalar önce duygu arkaşaımız aradı ve gerçekten söylenilecek herşeyi çok net ifade etti.bizlerin artık atanmak istediğimizi 7080 tane alımın ypılacapğı konusuyla ilgili meclis tutanağı bulunduğunu lisans mezunları yerine öğrenic olanların anasınıflarına öğretmenlik yaptığını usta öğretici öğretmen yanınd aolası gereken kişiyken onlara birebir çalıştıkları sınıf verildiği ve artı katanmak istediğimizi dile getirdi.
bende yıllardı ücretli çalıştığımızı kaliteli bir okulöncesi eğitim isityorlarsa bizi atamaları gerektiğinin okulöncesinin zorunlu oluşunun ab uyumtasarısı ile gerçekleştiğini ve okulöncesieğitimin bütün giderlerinin ab tarafındankarşılandığını isteseler kaliteli bir eğitim sağlayacakşekilde hem sınıfları donatacakalrını hemde öğretmen alımı yapabileceklerini dile geitrdim.başım çok ağrıyor aklımd akalanlar bunla roldu.diğer bölümeyazmıştım arkadşalr...ha bide şu nimet hanımın harvard da yaptığı konuşmayı okudum burd analtılanlarla mebin uygulamalrının çeliştiğini anlttım.

çok teşekürler ağzına yüreğine sağlık hepimizin atanması dileğiyle

güzel konuştunuz arkadaşlar,ağzınıza sağlık.inşallah taşları yerinden oynatmayı başarırız

teşekkür ederiz ağzına sağlık.Cesaretinden dolayı tebrikler...

ağzına sağlık güzel konuşmuşsun arkadaşım bizim sesimiz olmuşsun

tebrik ediyorum agzınıza saglık :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri