Tercihimi yaptım :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
puan 59 . bende 26 ya evet dedim. inşallah hepimiz için hayırlı olur. bu 2 gün nasıl geçecek, çok heyecanlıyım.

hocalarım sizce taban puan kaçta kalır? 50-55 diyorum ben ama bazıları 65 bile demiş.Çok kayma ve tercih yapmayan var daha düşük bile olabilir.Sizce?

Bende tercihimi yaptım.Puanım 59.712 ....26 'yıda işaretledim.Gerisi Allah kerim.Yılbaşında açıklanacak eğer olursa benim için çifte bayram olacak...Doğum günümle birlikte kutlayacağız inş...

slm arkadaşlar son 2gün kaldı hakkımızda herşeyin hayırlısı artık ....

65 olmaz ya daha da düşük olur bence:)

bence 45te kalacak........

yelız arkadasım sen atanırsın dıye düşünüyorum be sefer olacak

Bence puan düşücek çünkü hep doğu illeri açılmış doğuya gitmek istemeyen kişiler tercih yapmaz ben yapmadım mesela.

Bence puan düşücek çünkü hep doğu illeri açılmış doğuya gitmek istemeyen kişiler tercih yapmaz ben yapmadım mesela.
puanınız kaçtı umarım pişman olmazsınız :(

son 1 gün arkadaşlar dananın kuyruğu kopacak az kaldı ...

2 de falan acıklanmıs olur ama bılmıyrm tabı bunuda gecırktırirler

yarın öğlen kalkıyım bari yataktan:D

arkadaslar bise sorcam bu 26.tercıhi işaretleyenler puan üstünlüğüne göre mı yerleştiriliyor yoksa sans mı?

puan üstünlüğüne göre..

tesekkur edrım hocam...o zamn puan yuksekse 26 da yapanlar yıne bıraz ıyı yerlere gıder.ben 67.725le 26 ya ewet ddedim bı an pişman oldum ama hayırlısı

tesekkur edrım hocam...o zamn puan yuksekse 26 da yapanlar yıne bıraz ıyı yerlere gıder.ben 67.725le 26 ya ewet ddedim bı an pişman oldum ama hayırlısı

Puan üstünlüğüne göre değil şans, puan üstünlüğü sadece 26'ya kalacak aday sayısını belirler, puan yalnız orada devreye girer. 26'ya kalan adaylar puan sıralamasıyla belli olduktan sonra da bilgisayar kurasına geçilir. Yüksek puan alan biri doğuya giderken, daha düşük puanlı biri batıya gidebilir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri