Tercih ve puan için en son başlık... Burada toplanalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12waw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
demeyin ark belki bilmiolar ya

arkadaşlar naptnz ben okulları araştırıyrm kimler nereleri düşünüyo doğudaki okulları tercih edecekler okullara bakıtnz mı urfa yazacak var mı

evet varım ark ben de yazıcam urfa

ay hocaaam amasya mı dediniz alnımdan vurdunuz beni haaa . ben amasya ya gelmek için neler çektim kahretsin sınavı bırakıp çıkmasaydım ama hayırlısı böyleymis neyse hocam sen çoruma git de rakip kalmasın banaaaa
lütfen ama Çorumu ben tercih edicem :D

marmaralım doğu falan yazacakmısın
hayır yazmıcam çorum ve civarı illeri yazıcam.Çorum, yozgat, tokat, kastamonu, sinop, belki çankırı..olmazsa oturup çalışıcam kpssye ..çalışmadan girmiştim.. çalışırsak daha iyi alırız galiba..

arkadaslar lutfen yaaa bu vay acılmıyor vayyy gıremıyorum vs vs dıyenelere cevap vermeyen yaaa....ne kadar bılgıssızler heryerde aynı sorular var butun baslıklarda ve gıcık oldum artık onlara ....bı ınsan bu cag dısı olamaaz yaaa

insanların puanlarını sorarken iyi birşeyler sordularmı kötü bunları bırakında googledan açılan illerin köylerine bakın özellikle 26 yı yazacaklar hakkarideki açıln okullara baksınlar

yalova düzce bursa ist afyon urfa ve 26 yazıcan 47,511

Arkadaşlar her bloğa yazmaya başladım artık,benim atama 2009 eylülde çıkmıştı fakat gidemedim. bu tarihten sonra yapılan atamalarda tercihte bulunduğum halde şimdi ekran daha önce atamam yapıldığı için açılmıyor.Ağustosta benim durumum ne olur? ne olur bilen biri varsa sevabına yazsın.

Bursa,manİsa,bİngÖl,malatya,balikesİr,afyon,batman puan 60
herkes İÇİn hayirlisi olsun İnŞallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri