Tercih ve puan için en son başlık... Burada toplanalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12waw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sınavdan sonraki kadroluya başvuru yapabilecekmiyiz.şimdikine başvurumuzu yaparsak

ark kayseri de açık varmıki

yaa arkadaşalr birşey sorcam bu puanları 50 -60 gibi olan arkadaşlar şubatbtaki atmada niye aanmadılarr 21.tercihimi yapmadılar.

arkadaŞim sen problemlİ mİsİn? Şubatta atama mi yapildi da konuŞuyorsun!!

burçinn haberin yok galiba ŞUBAT ATAMASI OLMADI........keşke olsaydı ...........

sınavdan sonraki kadroluya başvuru yapabilecekmiyiz.şimdikine başvurumuzu yaparsak
ewt,,başvuru yapabilirsiniz...bu arada giresunda hangi okullar açık gözüküyo yazar mısınız???

giresunda hangi okullar açık lütfen biri yazabilir mi?????

giresun çamoluk 2, çanakcı, doğankent 2, yağlıderd

ysmnce hocam sizin 62puanlı bir arkadaşınız ist tercih edecekti ilk tercihlerini sadece istanbul baŞlığına yazar mısınız lüütfen? tşkler şimdiden

arkadaşlar benim puanımda 42,433 umut yok ama yinede urfa ve erzurum yazıcam. 26 hayır.ama ağustosta daha iyi yerlere yerleşeceğimizi düşünüyorum.... HERKESE HAYIRLI OLSUN

puanım 44.105 şans varmı acaba

Arkadaşlar ben tercih yapamıyorum. Giriş e basılmıyor. Bilgisi olan ver mı teşekkürler ???

ark neden giremiosun sorun ne yardımcı olayım sana

herkesin şansı war,26.ya ewt dersen daha fazla şansın war :)

giriş tuşu çok açık renk yani basmıyor arkadaşım. Bilgisayarlamı alakalı...

arkadaşlar,istanbul ,bursa,yalova ve düzce de yazıcam.+26 evet olacak. puanım da 53,954 bu şehirleri başka tercih eden olacak mı?paylaşırlarsa sevinirim.

arkadaslar lutfen yaaa bu vay acılmıyor vayyy gıremıyorum vs vs dıyenelere cevap vermeyen yaaa....ne kadar bılgıssızler heryerde aynı sorular var butun baslıklarda ve gıcık oldum artık onlara ....bı ınsan bu cag dısı olamaaz yaaa

arkadaslar lutfen yaaa bu vay acılmıyor vayyy gıremıyorum vs vs dıyenelere cevap vermeyen yaaa....ne kadar bılgıssızler heryerde aynı sorular var butun baslıklarda ve gıcık oldum artık onlara ....bı ınsan bu cag dısı olamaaz yaaa

seni çok gergin gördüm

ay hocaaam amasya mı dediniz alnımdan vurdunuz beni haaa . ben amasya ya gelmek için neler çektim kahretsin sınavı bırakıp çıkmasaydım ama hayırlısı böyleymis neyse hocam sen çoruma git de rakip kalmasın banaaaa

arkadaşlar,istanbul ,bursa,yalova ve düzce de yazıcam.+26 evet olacak. puanım da 53,954 bu şehirleri başka tercih eden olacak mı?paylaşırlarsa sevinirim.

yalova bende yazdım puanım 52.742 ilk tercihim ist 2. ve 3. tercihim yalova diğerlerini sorma gitsin +26

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri