İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

HANGİ OKULDA GÖREVLİSİNİZ?

Tatvandan Merhaba

İlk mesaj
Bende tatvanda görev yapıyorum arkadaşlar...:egg61nb:
tatvan nasıl bir yer....çok tavsiye etmişlerdi
ANLATIRMISINIZ HOCAM 🙂
Hoşbulduk arkadaşlar ... Tatvan oldukça şirin bir yer ulaşım falan çok kolay artı olarak Halkı diğer doğu kesimlerine göre okulöncesine çok daha duyarlı . Hem doğuda görev yapmak hemde sahilden vaz geçmek istemiyorsanız tatvan ideal kiralar biraz pahalı memuru zorlayacak enbüyük problem bu .. Merkezi bir konumda günleriniz dolu dolu geçer gezecek keşfedecek yer çok bence tercihler arasında torpilli yerlerden ...
aramıza hoş geldin.tatvanın vanında görev yapıyorum.
hoşgeldiniz hocam aramıza
Kitapkurdu şunu yazdı:
Hoşbulduk arkadaşlar ... Tatvan oldukça şirin bir yer ulaşım falan çok kolay artı olarak Halkı diğer doğu kesimlerine göre okulöncesine çok daha duyarlı . Hem doğuda görev yapmak hemde sahilden vaz geçmek istemiyorsanız tatvan ideal kiralar biraz pahalı memuru zorlayacak enbüyük problem bu .. Merkezi bir konumda günleriniz dolu dolu geçer gezecek keşfedecek yer çok bence tercihler arasında torpilli yerlerden ...
süperrrrr....bende ozaman orayı isticem 🙂🙂🙂

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN🙂
Tatvan GerÇekten Çok GÜzel Bİ Yer KÜÇÜk Şİrİn Sahİl Kentİ..vana Da Ferİbotla Çok Yakin..e Van Da DoĞunun Parİsİ Gİbİ GerÇekten GÜzel Yerler AĞrida GÖrev Yaparken GezmİŞtİm Oralari..

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.