Şubat'ta Nerelere Atandık???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
özellikle başta canım deryacım olmak üzere ataması yapılan arkadaşlara başarılar dilerim

atananları canı gönülden kutlarım. darısı bizim başımıza şansımıza da sınav sistemi değişti napcaz bilmiyorum hepde sınav değişiklikleri bana mı denk gelir yaa

slm atanan arkadaşları öncelikle kutlar hayırlı olmasını dilerim .Ben noktalı virgülle kaybettim.puanım 73.693 son atanan 73.869 sağlık olsun ne yapalım kısmet değilmiş:((( umarım ağustosa olur

herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar başarı ve mutluluk diliyorum.

atanamayan arkadaşlar üzülmeyin herşeyde bi hayır vardır gelecekte belki sizin için daha iyi şeyler vardır bunların yerine daha iyi yerler daha iyi insanlar gibi ..

arkadaşlar hayırlı olsun :) başarılar...

ya arkadaşlar ben birşeyi çok merak ediyorum sözleşmeli olupta bulunduğum okulda kalmak istiyorum diyipde kalamayan yada kadrolu olamayan kişi olmuşmu acaba

:36_7_8:atanan arkadaşlarım adına çok sevindim hayırlı olsun,üzerinizden büyük bir yük kalkmıştır herhalde :36_7_8:

"Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN.....

4151' Alıntı:
  "Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da  bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

aminnnnnnnnnnnn canımmmm aminnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D:D

4151' Alıntı:
  "Allahım,canım Allahım bu forma üye olan olmayan bütün kpss mağduru arkadaşlarıma ve de bana da  bu duyguları yaşamayı nasip et Yarabbim-TA Bİİ HAYIRLIYSA-

BÖYLE GÜZEL BİR DUA İÇİN KOCCAMAN BİR AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN DIŞINDA BAŞKA NE DENİR Kİ!!!!
Bu arada ataması olan tüm arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımız şimdilik emin ellerin bir kısmına kavuştu. İnşallah diğer kısmıda ağustos ataması ile olur.
Dualarınızda bizleri de unutmamanız dileklerimle...
Sevgiyle kalın....

bu güzel duaya ben de katılıyorum.aminnn diyorum..
bu arada yakın bir arkadaşım 76.450 ile siirte atandı.Ağustos atamasında herşey gönlümüzce olur inşallah...

ATANAN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

deria83' Alıntı:
benim ilk tercihim çankırı eldivan olduu...78,311 le...şok oldum

deryacımmm nasıl mutlu oldum yaa anlatamamm:D:D hayırlı olsun sana ve atanan diğer arkadaşlarımızaaa :D:D:36_3_12:

Teşekkür ederim canım :)

arkadaşlar bende 3. sınıfım sizin bu yazılarınızı okudum ve de çok fazla heyecana kapıldım
hakkımızda hayırlısı olsun atanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,atanamayan arkadaşlarımızdan da canı sağolsun sağlık olsun inşalllah diğer atamalarda olur.

kendinize ii bakın hoşçakalın...

nişanlım elazığ arıcak a atandı...eylülde ordayım kısmetse...:)

slm beste boludanmısın ben boluda okudum yeni meunum.şu anda rizenin pazar ilçesinde görev yapıyorum.şubat ataması

derya sen boluda mı okudun

oslem_45' Alıntı:
slm beste boludanmısın ben boluda okudum yeni meunum.şu anda rizenin pazar ilçesinde görev yapıyorum.şubat ataması

ben boludayım boluluyumda...2 yıldır öğretmenim burda...hayırlı olsun özlem...

tesekkür ederim bestecim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri