Şubat'ta Nerelere Atandık???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
deria83' Alıntı:
benim ilk tercihim çankırı eldivan olduu...78,311 le...şok oldum

canımm çokk sevindimm..tebriklerr deryacımm..ne mutlu sanaa..hayırlı olsun canımm deryamm..herşey gönlünce olsunn..darısıı bizlerin başına inşallahh..rabbim yardımcımız olsun..

herkes için iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorumm...

sevgiyle kalınn..mutluu kalınn..

benimde arkadaşım 76.300 le adıyaman kahta ya atandı

deria83' Alıntı:

hayırlı olsun canım benim memleketime yani çankırıya atanmışsın.. eldivanda çok güzel bir yer en azından sakin tebrikler canım..bol bol doğa yürüyüşü yaparsın artık bol oksijenin arasında :D (nasıl reklam ama) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Arkadaşlar benım de ilk tercihim oldu.78.972 ile balıkesir susurluğa atandım

tebrikler ve başarılar nashan :D darısı bu yaz bize osun :D

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8: DERYACIM:
ARKADAŞIM BEN SEVİNSEMMİ ATADIĞINA ÜZÜLSEMMİ ARASINDA KALDIM.ÜZÜLMEMEM GEREKİYOR TABİKİ AMA UCUNDA DA AYRILIĞIMIZ SÖZ KONUSU.ALLAHTAN TELEFON VE FORUM VAR.HEP BİRLİKTE OLACAZ YİNE.
AMA O HEYECANINA HEP TANIK OLDUĞUM İÇİN YÜREKTEN SEVİNİYORUM.AMA 70 ÜSTÜ OLUPTA ATANAMAYANLARADA ÇOK ÜZÜLDÜM.ARKADAŞLAR AĞUSTOSTA ALIM ÇOK OLACAK,İNŞALLAH BİZİM BÖLÜMDENDE ÇOKI OLURDA RAHAT BİR NEFES ALIRIZ.BU PUANLAR NEDE OLSA SENEYEDE GEÇERLİ.AMA TEMENNİM BU SINAVDAN DAHA YÜKSEK ALINMASI.

teşekkur ederim.Umarım sizinde istediğiniz en iyi yerler olur..

derya ve nashan tebrikler..:):)

deria83' Alıntı:

Canım benim inan çok sevindim. :) :)Öncelikle atamanın olmasına daha sonra gideceğin yer Eldivan benim küçük ilçem, memleketim.
Küçük ilçemizin sana mutluluk getirmesi dileklerimle...
Ayağını sürüdün dimi biz atama için ağustosu bekleyenlere...
Sevgiyle kal öğretmenim...

nashan' Alıntı:

Susurluğun ayranı gibi saf, taze ve mutlu bir geleceğin seninle olması dileklerimle öğretmenim...
Ayağını sürümeyi ve biz atama mağdurlarına dualarınızda yer vermeyi unutmayın...
nashan öğretmenim sevgiyle kalman dileklerimle...

Atanan arkadaslar hepiniz için hayırlısı olsun..tebrikler:)

benim bir arkadaşım da 75 ile bayburtun ilçesine atandı ayrıca deriya83, nashan hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah

Susurluğun ayranı gibi saf, taze ve mutlu bir geleceğin seninle olması dileklerimle öğretmenim...
Ayağını sürümeyi ve biz atama mağdurlarına dualarınızda yer vermeyi unutmayın...
nashan öğretmenim sevgiyle kalman dileklerimle...
:):)çok teşekkur ederim ne güsel dilekler bunlarr.Dualarımız sizinle.herşey dileğinizce olsun

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiimm....Seviniyorum ama bi yandan da Dilek'imin dediği gibi üzülüyorum:( çocuklarımdan nasıl ayrılcam bilmiyorum:(Pazartesi benim için çok zor bi gün olacak:(

Ayrıca Eldivan için ben de çok iyi şeyler duydum..Çankırılı arkadaşlarım umarım orda görüşürüz:)Benim de memleketim sayılır ben de Ankara'lıyım ve köyümüz çok yakın Çankırı'ya..:D

Vee atanan diğer arkadaşlar tebrik ederim..Herkes için herşeyin hayırlısı olur inşallaaahhhhh....

deryacım tebrik ederim...çok sevindim inan atanmana...umarım herşey istediğin gibi olur...
tebrikler nashan...hayırlı olsun...

nashan tebrikler..güzel yer..hayırlı olsun

derya , nashan ve atanan diğer arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim.ATANMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLAR DUALARIM SİZİNLE..umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur.Tebrikler tekrar GELECEĞİN KURUCULARI ÖĞRETMENLERİM...Ben 3.sınıfım ama şimdiden stresi başladı.

ataması olan arkadaşlara çok sevindim.darısı ataması olmayanlara.

nashan' Alıntı:

nashan sanada hayırlı olsun.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri