Şubat ataması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emelgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
hocalarım sert çıkışmıyo musunuz biraz ? kendiniz olsanız ve böyle bi imkanınız olsa kadroya geçmeyi red edeceksiniz herhalde.

aynı şeyleri düşünüyorum bende bazı sebeplerle dersane vs bütcemi zorluyor bu hakkımı kullanmak istiyorum yoksa hayal kırıklığım olur hoş yüksek bir puan değil ama kötü gönüle teselli inşl.olur artık

Arkadaşlar yazılarım forum sitelerinden alıntıdır sizlerle paylaşmak istedim...

bende bir kpss mağduruyum...bunlar bizim sesimizi duymazlar ama çıkarları için herşeyi yaparlar emin olun...bence kadrolu değil ama sözleşmeli alım yapılacak şubatta...10bin alım olur inş.

mavigelin hocam tşkler..inşallah kadroya geçmekte nasip olur hayırlıyla...

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ücretliler yerine bizleri alın[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]okulöncesi öğretmeniyim Antalyada yaşıyorum. Sözleşmeli atamada Antalya kapalı görünüyordu. Araştırdım ve bütün okullarda durum aynı bir kadrolu öğretmen varsa üç ücretli var. 66.787 puanla doğuyu yazmama rağmen (26'yı işaretlemedim)atanamadım. ücretlilerle dolduracağınıza bizleri alın![/FONT]

yedi iklim hocam kadro gelirse eğer siz başvurmayın atandıysanız şayet sözleşmeli devam edin.ne de olsa bu sizin için fazla bir istekkkk...

bence hiç atama yapılmayacak çünkü bakan açıklama yaptı atama olmayacak diye..

2011 Şubatta Öğretmen Ataması Yapılsın diyen arkadaşlar için hazırlamış olduğumuz makale…
Edinildiğimiz bilgilere göre ; (AES) Anadolu Eğitim Sendikası , Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2011 yılı için verilecek öğretmen kadrolarından 10 bin öğretmen kadroyu Şubat-2011de kullanmasını isteyerek, Bakanlığa yazılı başvuruda bulundu.
Konu: Öğretmen Atamaları Hakkında
İlgi: 4688 Sayılı Kamu Çalışanları Sendikaları Kanunu
T.C
Milli Eğitim Bakanı
Sayın Nimet ÇUBUKÇU
10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’de başarı kaydetmiş öğretmen adaylarının birçoğu, bu sınavın iptal olması ve 31 Ekim 2010 tarihinde yenilenmesi üzerine aynı başarıyı gösterememiş ve Kasım-2010 öğretmen atamalarında öğretmen olarak atanabilmenin uzağında kalmışlardır. Bu durum, öğretmen olmayı bekleyen binlerce adayın mağduriyetine yol açmıştır.
Yakın zamanda kamuoyunda, söz konusu mağduriyetin nispeten çözümü olabilecek bir beklenti ortaya çıkmış ve Milli Eğitim Bakanlığı’na 30 bin kadrolu öğretmen atamasına ek olarak 10 bin kadronun daha verileceği konuşulmuştur. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in basına yansıyan açıklamalarından yola çıkarak, 2010 yılı için ek 10 bin kadrolu öğretmen atamasına sıcak baktıkları şeklinde, öğretmen adaylarında bir algı oluşmuştur. Ancak bu algıyı doğrulayacak ve beklentileri karşılayacak resmi ve somut bir adım atılmış değildir.
Yukarıda izah olunan sebeplerden dolayı; Milli Eğitim Bakanlığı’na 2011 yılı için verilecek kadrolardan bir kısmı olan asgari 10 bin öğretmen kadrosunun Şubat-2011’de kullanmasını beklemekteyiz.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre, Ağustos ayı dışında öğretmenlerin ilk atama yoluyla göreve başlatılmaları mümkün değildir. Şubat-2011’de yapılacak atamalar için, söz konusu yönetmeliğe geçici bir madde konularak 2011 yılına mahsus Şubat ayında öğretmen ataması yapılması hususunda, gereğini arz ederim.
Cansel GÜVEN
Anadolu Eğitim Sendikası
Genel BAŞKANI

Milli Eğitim Bakanlığı 30 bin kadrolu öğretmen atamasını yaptıktan sonra, sözleşmeli öğretmenlerden boşalan yerlere Aralık ayının sonlarına doğru sözleşmeli öğretmen alacak. Aralık 2010 da 3 bin sözleşmeli öğretmen alacağını duyuran Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen adaylarını bir kez daha hüsrana uğrattı.
Gel gelelim asıl meseleye yani Şubat 2011 de sözleşmeli öğretmen alımı yapılıp yapılmayacağı konusuna. Bu konuda birçok spekülasyon var. Milli Eğitim Bakanı televizyonlara çıkıp şubat 2011 de öğretmen alımı yapmayacağız diyor. Başka bir gün haberlerde şubatta öğretmen alımı yapılacağı bildiriliyor.
Bu konudaki şimdiye kadar şubatta sözleşmeli öğretmen alımını hiç aksatmayan Milli Eğitim Bakanlığının bu şubatta da aynı şekilde davranacağını söyleyebiliriz. Malum seçim de yaklaşıyor, seçim ayağına milli eğitim şubat 2011 de öğretmen ataması yapar diye düşünüyorum.
Kaynak: www.nedirbilgi.com

Abbas Güçlü Sitesinde Öğretmen Adaylarının sorduğu soruları cevapladı.
A.Güçlü : olabilecek bir şeyler olsa el birliği ile yapalım yasal protestoların dışında, bence mail bombardımanına devam

A.Güçlü : baykalın açıklama yapması olumlu gelişme. bu maillerin sonucu, yakında diğerleri de yapacaktır

sayın Güçlü; şubat ayı atamalarının yapılması için bir program yapmayı düşünüyor musunuz? böylece sesimiz daha çabuk duyulur.cevap bekliyorum.saygılar.

A.Güçlü : her fırsatta dile getiriyoruz. ama bakan hanım çıkmak istemiyor

Abbas bey hala şubat atamasından umutluyuz.Çünkü açıklamada atama yapılmayacağında kesinlik yok.düünülmektedir deniyor.Sizce umutlanalım mı yoksa ders mi çalışmaya başlayalım.Ne olur başbakana duyurun.belki o bizi anlar.Teşekkür ederim

A.Güçlü : yakında sayın başbakan da devreye gidecektir eminim kiAbbas Bey sanki şubat atamaları için siz de umudunuzu kesmiş gibisiniz:( köşe yazılarınızı sayfanızı sürekli takip ediyorum...lütfen bizi bırakmayın yazdıgınız yazılar bizim umudumuz oluyor...umudumuzu kesmelimiyiz yoksa?

A.Güçlü : ama başka gelişmeler de oluyor ve onları da izlemek zorundayız. ancak her fırsatta şubat atamalarını gündeme getiriyorum, devam da edeceğiz

sayın güçlü şubat ataması artık kesinliklemi olmayacak ümidi keselimmi???

A.Güçlü : şubat sonuna kadar umudu kesmemekte yarar var

abbas bey şubat alımı olacağına inanıyor musunuz yani verilen karar değişebilir mi sizce yoksa bu çok mu zor.bir de yetkililer bizim durumumuzun farkında mı değil bu durum umurlarında mı değil.

A.Güçlü : farkına varıncaya kadar onları uyarmakta yarar var hala konunun önemini anlayabildiklerini sanmıyorum

sayın abbas bey bize bir yol gösterin email faks elimizden gelen herşeyi yapıyoruz fakat meb görmezden geliyor şubat ataması konusunda daha başka ne yapabilirizz yoksa umut kesip ders mii çalişmaya başlayalım artık birilerii bizim sesimizi duysun lütfenn....... dayatmalara karşı olanların dayatmalarına boyun mu eğelimm...

A.Güçlü : olabilecek bir şeyler olsa el birliği ile yapalım yasal protestoların dışında, bence mail bombardımanına devam

Sayın Abbas Bey bugün Sayın Deniz Baykal şubat atamalarıyla ilgili haksızlığa değinmiş. şahsen ben duymadım ama diyenler var.Bu iyi bir gelişmeye başlangıç diyebiliriz miyiz?Meb hala inatçı tavırlarına devam ediyor mu? Meb kurmaylarından aldığınız herhangi son gelişme var mı?tşkler

A.Güçlü : bakan inat ediyor ama savunacak haklı gerekçeleri yok diğer partiler de devreye girmeli

abbas bey,biz burda sizlerle elele verdik şubat ataması için savaş veriyoruz dimi burda size ders calısıyımı dıyen arkadasları kınıyorum ben!! bu kadar zayıf olamazlar bizden desteklerızı esırgemeyın bızler elımızden geleni yapıyoruz sizde baş sayfaya taşıyın bizi lütfen teşekkurler

A.Güçlü : hiç kimse vazgeçmiş değil yoğun bir mail trafiği var baykal bile konuştu diğer liderler ve sendikalar da devreye girerse meb geri adım atabilir

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in basına yansıyan açıklamalarından yola çıkarak, 2010 yılı için ek 10 bin kadrolu öğretmen atamasına sıcak baktıkları şeklinde, öğretmen adaylarında bir algı oluşmuştur. Ancak bu algıyı doğrulayacak ve beklentileri karşılayacak resmi ve somut bir adım atılmış değildir.

hersene şubat ek ataması yapılmasına rağmen bu sene yapılmayacağını söylüyor bakan hanım. kopya sıkandalına, sınavın iptaline ve yeniden yapılmasına rağmen bu sene neden şubatta atama yapılmayacak diye israr ediliyor anlamış değilim....

şubat ayında öyle yada böyle yapılacak bir atama gercekten bu kopya mağdurlarını bir nebze rahatlatacak nimet hanım inşallah bu mağduriyetin farkına varırsında şubatta ek bir atama yaparsın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri