zübeyde hanım 26 Nisan 2007 Harika olmuş hocam.Gerçekten insanı görünce aaaaaaaaaaaaa dedirtecek muhteşemlikte birsey bu çok çok çok güzelllllll sağolun
baran06b 26 Nisan 2007 muhteşemmmmmm........................................................................................................
denizliliserpil 26 Nisan 2007 harika,harika,harika... bu haftaki stajımda kesin yaptıracağım canımm mükemmel paylaşım için çooook teşekkürler
nashan 26 Nisan 2007 çoook güzel olmuş ya bayıldım.bende yaptırıcam saolun yapılışını anlattığınız için
m_ceyda1629 26 Nisan 2007 kesinlikle çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. keşke önceden görseydim. uygulama dersinde proje konum çiçekler ve böcekler. onu kullanabilirdim. paylaştığınız için teşekkürler.
imported_gokyuzu 26 Nisan 2007 harika olmuş tıpkısının aynısı gibi 🙂 ellerinize sağlık .... teşekkürler....
keremcik 26 Nisan 2007 ne güzel mesajlar yazmışsınız arkadaşlar...Çoooooook teşekkür ederim hepinize...
gün 26 Nisan 2007 gerçekten çok güzel olmuş. Aşamalarını da anlatmışsınız çok teşekkürler ve gerçekten süpersiniz.Tebrikler....