Sözleşmeli öğrt. (eş durumu)-özür durumuna bağlı yer değiştirme takvimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
mebbis giriş sayfasında özürlü personel alımına ilişkin başvuru sayfası var

1 saat öncesinde meb personel sayfasını açtım ama klavuz yok

klavuz yayınlandı fakat kontenjanlar yok daha sonra açıklanacakmış. Benim puanım 82 ben de Aydın'ı tercih edicem.

15-18 ocak ile ilgili bir haber alan olursa hem burdan hemde özelime msj atsın rica ediyorum arkadaşlar bu atamaya bizide alıcaklarmı acaba?inş.

arkadaşlar ücretli öğretmen olarak geçen süreler hizmet puanını etkiliyo mu?yani hizmet puanina ekleniyor mu?

evet hocam ekleniyor fakat zaman alıyor, eklenme süresi uzuyor yani

arkadaşlar ücretli öğretmen olarak geçen süreler hizmet puanını etkiliyo mu?yani hizmet puanina ekleniyor mu?
ekleniyor ben yaptım aynı gün içinde yansıdı ilçe meb den üst yazı alıyorsunuz hizmet birleştirmek istdediğinize dair sgk danda daha önce çalıştığınız yerlerin dökümünü alıyorsunuz il meb de kadro terfiye veriosunuz en geç ertesi gün yansır mebbise mebbisten kontrol edebilirsiniz.

ekleniyor ben yaptım aynı gün içinde yansıdı ilçe meb den üst yazı alıyorsunuz hizmet birleştirmek istdediğinize dair sgk danda daha önce çalıştığınız yerlerin dökümünü alıyorsunuz il meb de kadro terfiye veriosunuz en geç ertesi gün yansır mebbise mebbisten kontrol edebilirsiniz.
çok teşekkür ederim. bugun ilçe mebe sordum 4-5 ayı bulur dediler,bu atamaya yetişmezmiş.siz hangi ildesiniz?

bende giresun istiyorum puanım 57

HEĞİMİZİN İŞİ ZOR 56 PUANIM VAR AMA AYDIN SADECE 1 OKUL ÖNCESİ ALACAKMIŞ NE YAPAYIM ÇOK KIZIYORUM ÇOCUK KANDIRIR GİBİ 1 TANE YA ÇIKMASI MUCİZEOLURRR:emot101::emot104:

HEĞİMİZİN İŞİ ZOR 56 PUANIM VAR AMA AYDIN SADECE 1 OKUL ÖNCESİ ALACAKMIŞ NE YAPAYIM ÇOK KIZIYORUM ÇOCUK KANDIRIR GİBİ 1 TANE YA ÇIKMASI MUCİZEOLURRR:emot101::emot104:

hocam nereden öğrendiniz .diğer iller belli mi?cevaplarsanız sevinirim..

hocam ben köyde çalışıyorum birde hizmet birleştirme yapmıştım

Diyarbakırdan ankarayı isteyecem.puan:68

maalesef esra yer değiştirmeler internet sitesi üzerinden yapılıyor ve tam 1 yılın dolmadan başvuru yapacağın internet sayfası açılmıyor

bende eş durumundan siirtin köyünden ilçesine isticem puanım 31.
çıkarmı sizce ????

izmire gitmek istiyorum da :((( puanım 49 hayırlısı allah hepimize yardıme etsin arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri