23 puanim var sizin kac hocammalatya yı isteyecek olan arkadaşım puanınız kaç acaba bende istiycemde
23 puanim var sizin kac hocammalatya yı isteyecek olan arkadaşım puanınız kaç acaba bende istiycemde
meb sayfasını açtım ama klavuz yok
mebbis giriş sayfasında özürlü personel alımına ilişkin başvuru sayfası var
ekleniyor ben yaptım aynı gün içinde yansıdı ilçe meb den üst yazı alıyorsunuz hizmet birleştirmek istdediğinize dair sgk danda daha önce çalıştığınız yerlerin dökümünü alıyorsunuz il meb de kadro terfiye veriosunuz en geç ertesi gün yansır mebbise mebbisten kontrol edebilirsiniz.arkadaşlar ücretli öğretmen olarak geçen süreler hizmet puanını etkiliyo mu?yani hizmet puanina ekleniyor mu?
çok teşekkür ederim. bugun ilçe mebe sordum 4-5 ayı bulur dediler,bu atamaya yetişmezmiş.siz hangi ildesiniz?ekleniyor ben yaptım aynı gün içinde yansıdı ilçe meb den üst yazı alıyorsunuz hizmet birleştirmek istdediğinize dair sgk danda daha önce çalıştığınız yerlerin dökümünü alıyorsunuz il meb de kadro terfiye veriosunuz en geç ertesi gün yansır mebbise mebbisten kontrol edebilirsiniz.
HEĞİMİZİN İŞİ ZOR 56 PUANIM VAR AMA AYDIN SADECE 1 OKUL ÖNCESİ ALACAKMIŞ NE YAPAYIM ÇOK KIZIYORUM ÇOCUK KANDIRIR GİBİ 1 TANE YA ÇIKMASI MUCİZEOLURRR:emot101::emot104:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!