ikiniz de haklısınız zaten bu yüzden karar vermek çok zor ama bildiğim bir şey var ben bir daha bu sınava girmeyeceğim.... =((
hocam 26 yı işaretlediniz mi bende tercih yapsam mı diyorum puanım 46.781 ama olmaz gibi geliyor 26 yı açsamda herhalde değil mi çok yüksek puanlı var
hocam gelin ata binmiş ya nasip demiş kimsenin nasibi kimseye yar olmaz siz tercihinizi yapın (benimgibi=) umut bağlamayın olursa sürpriz olur sevinirsiniz olmassa umudunuz kalacağına emeğiniz kalmış olur.....
haklısınız hocam ama bir bilsek kaç kişi var onuda bilmiyoruz ki bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
bence çok doğru bir karar.okadar ders çalış sıkıntı çek puanını alnının teri ile al 1.5 yıl nasıl olsa geçer önünde uzun bir ömür çocuğunun ve senin hayat güvencen var. elinin tersi ile itme.allah hastalık vermesin yeterki evladına sana can sıkıntısı gelir geçer unutulur. yıllarca her ayın 15.hesabına paran yatcak)).bunu düşün
arkadaşlar onaylatırken ne istiyorlar nufus cüzdanının da noter tastiki isteniyor mu
hadi ya boşuna noterden diplomamı onaylattım o zaman neyse lazım olur heralde birgün sağolun hocam bilgi için : )
slm hocam ben de 26 evet dedim nereleri yazdınız bir de puanınızı öğrenebilir miyim?düşündüm taşındım +26ya evet dedim demesine hocam onaylattım da amna yusuf yusuf =)))
sizin puanınız yine ii hocam benım 42.994 hep doğu yazdım +26 bilmyrm artık sans umarım herkes için sevindirici olurbenim puanım düşük hocam ondan yusuf yusuf zaten=) 52,498..yozgat falan yazdım ama yazan çok istanbul dayım ama cesaret edip yazamamadım 9 yer açık herkes istanbul istiyor yalova adapazarı falan da istabul dakilerin gözdesi diye yazamadım kütahya yazdım +26 dedim bekliyorum merakla kutudan ne çıkacak=))
allah sonumuzu hayır etsn kızım var 5 yaşında rabbim onun yüzüne baksın da onun için iyi olacak bi yer olsun doğu bile olsa...tek başıma olsam var ya çok ciddiyim türk bayrağının dalgalandığı her yerde yaparım gmrevimi ..bizler oraya gidersek oralarda buralar gibiolur o zaman ancak..eitim şart...ama çocuğu olunca farklı düşünüyor insan..bir taraftan onun geleceği bir yıl değil mi çeker geliriz diyorum ...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!