Sözleşmeli alım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülen şirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
iyi gene sizin benden 5puan fazlanız var ,tercihler de mantıklıysa olur hocam benim bu sene bahtsızlık bahtsızlık üstüne geldi 20 net fazla yaptım ilk sınavdan üstüne 3 puan ğuanım düşürüldü ceza verir gibi netleri benden düşük bir arkadaşım (birlikte baktık )55 almış falan böyle işte abuk subuk şeyle biraz da bu yüzden +26 yı işaretlemeye nmecbur hissettim kendimi hocam,baksanıza her gün bir sürü olumsuzluk kapağı atayım da 1 yıl nasıl nice geçer düye düşündüm ama allah pişman etmez umarım...

arkadaşlar branş sıralamalarına güvenmeyin benım puan 67.725 kadroluda 3800lerdeydım haytta olmaz 70 in aşagısına inmez diyordum ama 67 küsürde kaldı.o yuzden brans sıralamaları yanlış bence 26 yapanların sansı var

allah sonumuzu hayır etsn kızım var 5 yaşında rabbim onun yüzüne baksın da onun için iyi olacak bi yer olsun doğu bile olsa...tek başıma olsam var ya çok ciddiyim türk bayrağının dalgalandığı her yerde yaparım gmrevimi ..bizler oraya gidersek oralarda buralar gibiolur o zaman ancak..eitim şart...ama çocuğu olunca farklı düşünüyor insan..bir taraftan onun geleceği bir yıl değil mi çeker geliriz diyorum ...
bende sizinle aynı durumdayım inş allah çocuklarımızın yüzüne bakar puanım 54 26 ya evet dedim hayırlısı bakalım zaman yaklaştıkça ümitlerim kayboluyor gelmez heralde bize

merak etmeyin hocam gelir ya.karamsar olmayın 30 yaptıklarına göre bı bıldıklerı vardır....

merak etmeyin hocam gelir ya.karamsar olmayın 30 yaptıklarına göre bı bıldıklerı vardır....
hayal kurmaya bile korkuyor insan evet beni tek ümitlendiren barajın 30 olması olmazsada bütün herşeye yeniden başlamak... 31 aralıkta bakalım öylede kötü bi güne getirmişlerki yeni yıla nasıl girecez bakalım...

tabıkı ınsan karamsar olabılıyor ben 67 ile 26 ya ewet dedım conku ders calışmaktan belırsızlıkle yasamktan bıktım eger ewlıysenız uzaga gıtsenız bıle es durumundan gelırsınız ben bekarım uzak bı yer gelınce napcam bılımıom:(

üzülme can can seni de siteden görücü usulü eveririz artık =)) şaka şaka gün doğmadan neler doğar bekleyip görceğiz.. odeğil de biz arkadaşlarla beraber olacağız yeni yılda bizi bilgisayar tepesinde mum etmeseler bari yaa

saol:) yenı yıl yenı umutlar yenı yerler demkek.....

arkadaşlar siz sözleşmeli atanmayı bekliyorsunuz ama ben 4 yıldır sözleşmeli çalışıyordum çekmediğim pislik kalmadı( yok eş durumu yok ek ders geç yatar okulda sizi adam yerine koymaz açıköğretimden gelen stajerlaerin koordinatörlüğünü vermezler falan filan ) yanlış anlamayın ama ben bunları bilseydim oturur bir sene daha kpss ye çalışrdım.

siz böyle diyorsunuzda ücretli çalışan bizler neyapalım?
enazından sözleşmelinin yerine kimse gelmiyor.ücretli olunca torpili olan geliyor hoooooppp ücretli kapıdışarı...nerdeyse bunun adaleti kaliteli eğitimi?

trendy bunu söyleyen senmisin?????????? eski atama dönemlerinde seni hatırlıyorum mücedele verirken ücretli çalışmayalım falanda filan gibi...
hem ücretli çalışıp hemde sözleşmeli atanamakatan mı yakınıyosun canım benim:)) burda bi yanlışlık var bence otur bi düşün derim... banada kızma...

30 bence okulöncesine sus payıdır başka bi anlamı yok bence hem az kişi alınıyor hem bukadar mezun var...puan yukarlarda kalır bence tam olarak bir rakamveremiyorum

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum +26 ya da bu yüzden işaretledim zaten olursa ancak oradan olur benim de 52,498 puanla..yoksa olma ihtinali yok..55 te bile kalabilir diye düşünüyorum açıkçası...

bencede arkadaşlar 50 ye bile düşmez kopyacılardan sonra puanları düşüreceğiz deyip 30 yaptılar göz boyama göz ama bizim bu yalanlara karnımız tok allah bildiği gibi yapsın bunları.1200 küsürlerle bu kadar mezunu nasıl alacak çocukmuyuz biz bari alımı çok yapsalar neyse ama okul öncesiyle iyi oynuyorlar ne diyelimmm.

bazen bu siteye sadece sizler gibi düşünenler yüzünden girmek istemiyorum...yani tabanın 30 olduğu bi yerde 50 ye dşmez demeniz
saçmalığa bile girmiyo inanın.. sizin yazdıklarınıza inananlar var burda kimsenin hayllerine gölge düşürmeyin cahilliklerinizle
puan 40 a kadar düşer

bazen bu siteye sadece sizler gibi düşünenler yüzünden girmek istemiyorum...yani tabanın 30 olduğu bi yerde 50 ye dşmez demeniz
saçmalığa bile girmiyo inanın.. sizin yazdıklarınıza inananlar var burda kimsenin hayllerine gölge düşürmeyin cahilliklerinizle
puan 40 a kadar düşer

arkadaşım bende 50'ye inmez diyenlere katılıyorum çünkü alım sayısı belli 1216... bu 1216 kişinin çoğunun 60'dan aşağı puan alması lazım ki 50'ye ya da 50'den aşağı düşsün puan. Ama bu söz konusu değil ki zaten kadrolu tabanı 67'de kaldı ve 70lerle bile kadrolu atanamayıp bu alıma başvuracaklar var .Bunları gözönünde bulundurun cahil demeden önce.. ayrıca senin vasfın , sıfatın nedir ki cahil diyorsun??
Kimse kimsenin hayallerine de gölge düşürmüyor sadece aklı selim tahminlerde bulunuyor fakat bazıları da iyilik periliğine soyunup umut dağıtıyor...

herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama yuksek puanlıların hepsi 26 yı işaretlemiyor ki .Evet sıralamada önümüzde cok insan görünüyor ama bunun kritiğini nıye yapamıyosunuz bende bunu anlamıyorum . sıralamada önümüzdeki insanlardan bin küsur kişi kadroya gectı.Evli olup 26 şaretlemeyenler cok var, hiç tercıh yapmayanlar var yok arasınıf yok yaştan dolayı az da olsa bır grup var..Biz sadece tüm forumlara bakıp yapılan yorumlardan sonuc cıkarmaya calısıyoruz ama forumlara yazmayan bınlerce ınsan var en son kaçta kalacagınıda belirleyen bu insanlar olacak..En son 30 ta kapatacak demıyorum ama 50 yi görecektir

herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama yuksek puanlıların hepsi 26 yı işaretlemiyor ki .Evet sıralamada önümüzde cok insan görünüyor ama bunun kritiğini nıye yapamıyosunuz bende bunu anlamıyorum . sıralamada önümüzdeki insanlardan bin küsur kişi kadroya gectı.Evli olup 26 şaretlemeyenler cok var, hiç tercıh yapmayanlar var yok arasınıf yok yaştan dolayı az da olsa bır grup var..Biz sadece tüm forumlara bakıp yapılan yorumlardan sonuc cıkarmaya calısıyoruz ama forumlara yazmayan bınlerce ınsan var en son kaçta kalacagınıda belirleyen bu insanlar olacak..En son 30 ta kapatacak demıyorum ama 50 yi görecektir

bu 3648 kişi zaten atanmayanlar atama bekleyenler, taban puan böyle belirleniyor yani atama bekleyenlerin 3 katı alındı ve bu da 3648 kişiye tekabül ediyor... umarım açıklayacı olabilmişimdir.

Dogru dıyorsun evet.. bende bu 3648 kişiden tercıh yapmayacak olanları. arasınıfları, 26 yı işaretlemeyenler acısından düşünerek bır sonuca varmaya calısıyorum. Hersey cuma belli olacak bakalım umarım atanırız..

bende inanmıyorum bu habere zaten 10 bin yokuz mevcut olarak ..bakalım göreceğiz

arkadaşlar 10 bin açık vardır onun aslı onuda ücrtlilerle dolduruorlar sınıf öğretmenleri 60 saatlik sertifika aldılar onlarıda katın alım olur ama en fazla 2-3 bin bence

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri