Sosyalcihüseyin NOSTALJİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neşeky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
hüşa arkadaşım bana sayfa açılmadı 70in altındayım dıye sana nasıl açıldı ??

Ben bir arkadaşım istediği için onunkiyle bakıyorum.

marhabalar herkese umarım bizlerede tercih sayfalarının açılacağı günler gelir:36_3_12:

inşallah bizede birgün kadro sırası gelir

arkadaşlar puanı tutup başvuru sayfasını acan varmı açık yerleri merak ediyorum.

arkadaşlar puanım 71 ama sayfa tüm okulöncesi öğretmenlerine açılmıyor
ssaassrrre

nasıl yani?

sadece okulöncesi öğretmenleri sözleşmeli olanlar tercih yapamayacaklar

bu adaletsizlik nedir ya 30-40 lar kadrolu atanacak bizler buralarda sürüneceğiz

lütfen artık işi bilenler bakan olsun of ya

arkadaşlar ben eylül atamasında okul öncesine sözleşmeli olarak atandım.çocuk gelişimi mezunuyum bölümüme kadrolu başvurusu yapmak istiyorum ama açılmıyo.neden geçiş yapamıyorum acaba bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

ağustos atamasında atananlara açılmayıp, eylülde 46ile atananlara açılcak değil heralde!!!!!!!!!!!!!!!

hocam ben de ilk denediğimde başvuru haklkını zyoktur gibi bişey yazıodu ne saçma yaa tekrar denedim açıldı

arkadaslr ben 46 478 aldım suan tercıh sayfası bana acılıyo hatta arkadasımın puanı 43 555 onada acılıyo haberınız olsun

Artık açılıyor ilk atananlara duyrulur...

bu nasıl bir iştir anlamadım puanım 72.176 2009-2 sözleşmeli atandım yani eylül ilk atama,tercih sayfası açılmıyor ,taban puan 70 ,46 puanlıya nasıl açılıyor,hüseyin hocam var mı bir yorumunuz?

arkadaşlar boşuna gerilmeyin şimdi tekrar denedim açılıyor,tabi 43 alanlarada büyük ihtimal kapanacaktır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri