hocam çok üzüldüm sizin için,allah gönlünüze göre versin.ne diyeyim ya çok üzüldüm.allah yardımcınız olsun.çok moralim bozuk hiç bir seyden tat alamıyorum hiç bişey yolunda gitmiyor sanki hersey üstüme geliyor, tıpkı anlattıklarınız gibi bir yıl boyunca calısıp dersaneye gıden arkadaslarım 47 ile atandılarbense calısmadan girdim salladım cıktım 44 le kaldım şimdi havalarından gecilmiyo hayatta hiç bişey bu kadar zoruma gitmemişti şimdi o kadar üzülüyorumki, üstelik ders calısma ımkanım bile yok özelde calısıyorum ve bı oglum var bu sene okula başladı evın hem annesıyım hem babasıyım herseyle ben ugrasıyorum çünk babasını bi kazada kaybettim.. Aılem bıle yanımda deıl ve ben bunu en yakınlarıma bıle anlatamıyorum otur ders calıs dıyorlar... Cok bunaldım cok daraldım rabbim hayra cevırsın... Artık kımseye anlatmıcamda anlayan yok zaten... O kadar daralmısım ki insan sanalda olsa paylaşmak istiyor... Ya nolurdu dıyorum nolurdu, ya rabbi bu kadar ihtiyacım vardı sen lütfetseydin nolurdu diyorum nerdeyse isyan edicem ama sadece atama olmadı dıye deıl, ben bu atamayı cocumun gelecegı ıcın ıstıyorum ona daha fazla zaman ayırmak ıcın ıstıyorum hersey onun ıcın... Yasadıgım şeyler benı itiyor hani imkan olsa dersın ki aman imkan var bu sene olmadı seneye.. Ama seneye ne degişecek... Az önce cok dua ettim sizede tavsiye ederim beni biraz rahatlattı valla yoksa bomba gibi heran patlamaya hazırdım.. Yunus a.s balıgın karnında cektıgı dua bire bir geldi valla.. Bu arada benıde dualarınızda unutmayın lütfen....
öncelikle başınız sağolsun hocam çok üzldüm allah babasının ömrünü çocuğunuza versin sizinde yardımcınız olsun elimden geldiğince size arkadaşlık etmeye hazırım allah dualarınızı kabul etsin bi kapı kapanır bi kapı açılır bbu iş olck inşallah özelde olsa çalışma şansımız vr ne yapalım her şeyin hayırlısı hocam hangi şehirdesiniz ben kayserideyi belkide aynı şehirde yaşıyoruzdur.çok moralim bozuk hiç bir seyden tat alamıyorum hiç bişey yolunda gitmiyor sanki hersey üstüme geliyor, tıpkı anlattıklarınız gibi bir yıl boyunca calısıp dersaneye gıden arkadaslarım 47 ile atandılarbense calısmadan girdim salladım cıktım 44 le kaldım şimdi havalarından gecilmiyo hayatta hiç bişey bu kadar zoruma gitmemişti şimdi o kadar üzülüyorumki, üstelik ders calısma ımkanım bile yok özelde calısıyorum ve bı oglum var bu sene okula başladı evın hem annesıyım hem babasıyım herseyle ben ugrasıyorum çünk babasını bi kazada kaybettim.. Aılem bıle yanımda deıl ve ben bunu en yakınlarıma bıle anlatamıyorum otur ders calıs dıyorlar... Cok bunaldım cok daraldım rabbim hayra cevırsın... Artık kımseye anlatmıcamda anlayan yok zaten... O kadar daralmısım ki insan sanalda olsa paylaşmak istiyor... Ya nolurdu dıyorum nolurdu, ya rabbi bu kadar ihtiyacım vardı sen lütfetseydin nolurdu diyorum nerdeyse isyan edicem ama sadece atama olmadı dıye deıl, ben bu atamayı cocumun gelecegı ıcın ıstıyorum ona daha fazla zaman ayırmak ıcın ıstıyorum hersey onun ıcın... Yasadıgım şeyler benı itiyor hani imkan olsa dersın ki aman imkan var bu sene olmadı seneye.. Ama seneye ne degişecek... Az önce cok dua ettim sizede tavsiye ederim beni biraz rahatlattı valla yoksa bomba gibi heran patlamaya hazırdım.. Yunus a.s balıgın karnında cektıgı dua bire bir geldi valla.. Bu arada benıde dualarınızda unutmayın lütfen....
çok moralim bozuk hiç bir seyden tat alamıyorum hiç bişey yolunda gitmiyor sanki hersey üstüme geliyor, tıpkı anlattıklarınız gibi bir yıl boyunca calısıp dersaneye gıden arkadaslarım 47 ile atandılarbense calısmadan girdim salladım cıktım 44 le kaldım şimdi havalarından gecilmiyo hayatta hiç bişey bu kadar zoruma gitmemişti şimdi o kadar üzülüyorumki, üstelik ders calısma ımkanım bile yok özelde calısıyorum ve bı oglum var bu sene okula başladı evın hem annesıyım hem babasıyım herseyle ben ugrasıyorum çünk babasını bi kazada kaybettim.. Aılem bıle yanımda deıl ve ben bunu en yakınlarıma bıle anlatamıyorum otur ders calıs dıyorlar... Cok bunaldım cok daraldım rabbim hayra cevırsın... Artık kımseye anlatmıcamda anlayan yok zaten... O kadar daralmısım ki insan sanalda olsa paylaşmak istiyor... Ya nolurdu dıyorum nolurdu, ya rabbi bu kadar ihtiyacım vardı sen lütfetseydin nolurdu diyorum nerdeyse isyan edicem ama sadece atama olmadı dıye deıl, ben bu atamayı cocumun gelecegı ıcın ıstıyorum ona daha fazla zaman ayırmak ıcın ıstıyorum hersey onun ıcın... Yasadıgım şeyler benı itiyor hani imkan olsa dersın ki aman imkan var bu sene olmadı seneye.. Ama seneye ne degişecek... Az önce cok dua ettim sizede tavsiye ederim beni biraz rahatlattı valla yoksa bomba gibi heran patlamaya hazırdım.. Yunus a.s balıgın karnında cektıgı dua bire bir geldi valla.. Bu arada benıde dualarınızda unutmayın lütfen....
çok moralim bozuk hiç bir seyden tat alamıyorum hiç bişey yolunda gitmiyor sanki hersey üstüme geliyor, tıpkı anlattıklarınız gibi bir yıl boyunca calısıp dersaneye gıden arkadaslarım 47 ile atandılarbense calısmadan girdim salladım cıktım 44 le kaldım şimdi havalarından gecilmiyo hayatta hiç bişey bu kadar zoruma gitmemişti şimdi o kadar üzülüyorumki, üstelik ders calısma ımkanım bile yok özelde calısıyorum ve bı oglum var bu sene okula başladı evın hem annesıyım hem babasıyım herseyle ben ugrasıyorum çünk babasını bi kazada kaybettim.. Aılem bıle yanımda deıl ve ben bunu en yakınlarıma bıle anlatamıyorum otur ders calıs dıyorlar... Cok bunaldım cok daraldım rabbim hayra cevırsın... Artık kımseye anlatmıcamda anlayan yok zaten... O kadar daralmısım ki insan sanalda olsa paylaşmak istiyor... Ya nolurdu dıyorum nolurdu, ya rabbi bu kadar ihtiyacım vardı sen lütfetseydin nolurdu diyorum nerdeyse isyan edicem ama sadece atama olmadı dıye deıl, ben bu atamayı cocumun gelecegı ıcın ıstıyorum ona daha fazla zaman ayırmak ıcın ıstıyorum hersey onun ıcın... Yasadıgım şeyler benı itiyor hani imkan olsa dersın ki aman imkan var bu sene olmadı seneye.. Ama seneye ne degişecek... Az önce cok dua ettim sizede tavsiye ederim beni biraz rahatlattı valla yoksa bomba gibi heran patlamaya hazırdım.. Yunus a.s balıgın karnında cektıgı dua bire bir geldi valla.. Bu arada benıde dualarınızda unutmayın lütfen....
Lütfen içinizi ferah tutun... Duasız kalmayın sizin için dua edeceğim.İnşallah atanırsınız yolunuz açık olsun........çok moralim bozuk hiç bir seyden tat alamıyorum hiç bişey yolunda gitmiyor sanki hersey üstüme geliyor, tıpkı anlattıklarınız gibi bir yıl boyunca calısıp dersaneye gıden arkadaslarım 47 ile atandılarbense calısmadan girdim salladım cıktım 44 le kaldım şimdi havalarından gecilmiyo hayatta hiç bişey bu kadar zoruma gitmemişti şimdi o kadar üzülüyorumki, üstelik ders calısma ımkanım bile yok özelde calısıyorum ve bı oglum var bu sene okula başladı evın hem annesıyım hem babasıyım herseyle ben ugrasıyorum çünk babasını bi kazada kaybettim.. Aılem bıle yanımda deıl ve ben bunu en yakınlarıma bıle anlatamıyorum otur ders calıs dıyorlar... Cok bunaldım cok daraldım rabbim hayra cevırsın... Artık kımseye anlatmıcamda anlayan yok zaten... O kadar daralmısım ki insan sanalda olsa paylaşmak istiyor... Ya nolurdu dıyorum nolurdu, ya rabbi bu kadar ihtiyacım vardı sen lütfetseydin nolurdu diyorum nerdeyse isyan edicem ama sadece atama olmadı dıye deıl, ben bu atamayı cocumun gelecegı ıcın ıstıyorum ona daha fazla zaman ayırmak ıcın ıstıyorum hersey onun ıcın... Yasadıgım şeyler benı itiyor hani imkan olsa dersın ki aman imkan var bu sene olmadı seneye.. Ama seneye ne degişecek... Az önce cok dua ettim sizede tavsiye ederim beni biraz rahatlattı valla yoksa bomba gibi heran patlamaya hazırdım.. Yunus a.s balıgın karnında cektıgı dua bire bir geldi valla.. Bu arada benıde dualarınızda unutmayın lütfen....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!