haklısınız kaybedecek birseyimiz yok ben zaten calışmaya basladım bile:egg61nb:şubatı kapsamıyodur bence şu bu diycemize oturup ders calısalım en mantıklısı bu... yıne atama oluyosa olur zaten ne kaybederız
evet arkadaşım söylenilenlere değil icrata geçenlere geçirileceklere bakalım benceokudum söylenenler güzelde ...yapılanlara bakın...yeni alım dedikleri sadece kandırmaca... o yüzden ne desek bos ve anlamsız ...
:congratulationscut4evet arkadaşım ben başladım...hangi kaynaktan çalışıyorsunuz....hangi dersle başladınız....sanki anket yapıyorum deme hocam....inşallah emeğimizin karşığını alırız....birazda ders sohbeti yapsak diyorum ama kimse pek katılmıyor....bence en mantıklısı ders çalışmak evet kaybdecek bişeyimiz yok umarım atamaolur ama bu gidişlede pek umt yok işmizi garantiye alalım umutsuz beklemekte insanı mahvediyo arkadaşlar toparlanın ve ders çalışın
hocam nerden duydunuz böyle birseyi ilk defa sizden duydum böyle bir seyin söz konusu bile olacagını hiç sanmıyorum bence resmi bir açıklama olmdan hiçbir şeye inanmamak lazım :36_11_13:arkadaşlar bugün atamalarla ilgili birşey duydum ama doğruluğundan emin değilim sözleşmelileri başvuruları iptal edilecekmiş sizin bilginiz varmı diye merak ettim bilgisi olan varsa paylaşalım
hocam nerden duydunuz.yan, öle bişey olsa herkes duyardı.hem öle bişey varsa niye başvuruları kabul ediyorlar.böyle bir çelişki olur mu?bence yalan haberdir.arkadaşlar bugün atamalarla ilgili birşey duydum ama doğruluğundan emin değilim sözleşmelileri başvuruları iptal edilecekmiş sizin bilginiz varmı diye merak ettim bilgisi olan varsa paylaşalım
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!