Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

hüseyin hocam biliyorum sizi geçtiğimiz şu son günlerde mesajlarıyla kıran arkadaşlarımız oldu ama onların yaptıklarını streslerine,üzüntülerine vereceğinizi biliyorum ve bu olgunluğu göstereceğinize inanıyorum. sizedaha öncede yazdıklarıma cevapvermemiştiniz ama inşallah bu yazdıklarımı 3-5 cümleyle cevaplarsınız şimdiden teşekkürler.hocam ben selçuk cocukgelişimi mezunuyum.doğumyaptığımiçin okulumu 1 yıl dondurdumve 2 ayrı yılda son sınıfla okulumu geçen yıl tamamladım.geçenyıl 3 sınıf evelsi yıl2 sınıf mezun verdi.buiki yıldan yaklaşık 50 kişigeçen yıl ve bu yıl çocukgel.öğrt., sağlıkbakanlığına atandı. kalanların tamamı buyıl atanamama endişesiyle okul öncesine atandı.bu arkadaşlarımın tamamından haberdarım ve bu atamada çocuk gel.öğrt.puanı 60a indiği ve kontenjanı 176 olduğu için hepsi kadrolu atamada çocuk gel.tercih edecekler.eşimin yaptığıistatatistiğe göre okulöncesinin sözleşmeli kontenjanı 1200-1500 olacak.cünküdoğal olarak arkadaşlarım okul öncesi sözleşmeli kadrolarıboşaltmış olacaklar.benimpuanım 43.750 benim puanımakadar düşermi bilemiyorumama sanırım eşiniz ve pek çok arkadaşımız atanır.cevabınızı sadece oğlumu uyuttuğumzamanlarda kontrol edebilme şansım var ilginiziçin şimdiden teşekkürler.
hocam yazdıklarınız beni çok umutlandırdı eğer öle olursa ek alımda fazla kişi alınır.umarım öle bişey olur.

Inşallah ek alım olur

taban puan 70 ise 75-76 larda kalır. hep öyle oluyor. şimdi şubat atamalarını bekliyeceğiz...

Acaba şubatta sözleşmeli alım olurmu

Acaba şubatta sözleşmeli alım olurmu

sanırım sözleşmeliyi tamamen kaldırmayı düşünüyorlar, şimdi bu atamalardan sonra alınırsa son alımlar olur diye düşünüyorum. davaları hep kaybediyorlar çünkü, şimdi danıştaya bir dava daha açılmış, eğer kazanılırsa şu anda çalışan tüm sözleşmeliler her sektördekiler, sağlık, eğitim v.b. koşulsuz şartsız kadroya geçecek, bundan sonra da direk kadrolu alınır, bence...

arkadaslar ıyı aksamlar.aklıma bısey takıldı 888 kısının 876 sı ılk atama dıyo kalan 12 kısıye kurumlar arası atama dıyo.sözleşmelilerindemı ilk ataması sayılıyo?

arkadaşlar bu atamadan sonra ihtiyaca göre sözleşmeli alım var diye duymuştum yaa inş öle olur umutsuz olmayalım

sanırım sözleşmeliyi tamamen kaldırmayı düşünüyorlar, şimdi bu atamalardan sonra alınırsa son alımlar olur diye düşünüyorum. davaları hep kaybediyorlar çünkü, şimdi danıştaya bir dava daha açılmış, eğer kazanılırsa şu anda çalışan tüm sözleşmeliler her sektördekiler, sağlık, eğitim v.b. koşulsuz şartsız kadroya geçecek, bundan sonra da direk kadrolu alınır, bence...
evet bende duymuştum tamamen kalkacağını biara ama sonraki alımın sözleşmeliolacağını düşünüyorum yani umut ediyorum

en azından açıkların kapanması için sözleşmeli şart ne kadar kadrolu alırsa alsın sözleşmeliler başwurduğu sürece bu açıklardan 1 tane bile kapanmaz

bende duydum böyle birşey ama bana çok saçma geldi dewlet bence bütün sözleşmelileri biranda kadroya geçirmez buna yüklü miktarda bütçe lazım bu bence 5 yıla yaydırılacak diye düşünüyorum yani hemen olacak bi iş değil bu

kılavuz yayınlanmışşş..... personel mebte....

2009-şubat atamasında kadrolu alım yapıldı önce biliyorsunuz.kadrolu alım 317 kişi olmuş ilk atama yoluyla.toplamdada tüm branşlardan ilk atama yoluyla 7535 kişi alınmış.arkasından 2009-mart ayında kadrolulardan boşalan yerlere 6500 sözleşmeli alınmış ve okul öncesine 400 ün üzerinde sözleşmeli atanmış.bu seferki 2009-aralık tablosu 2009-şubata göre daha iyimser toplamda ilk atama yoluyla 8900 civarı kişi alınacak buda en az 6500 kişinin üzerinde sözleşmeli alınacak demektir.ayrıca 800 küsür ilk atama yoluyla kadrolu alıyorsa en az 1000 bunların yerine sözleşmeli alacak demektir.benim kananatim 20 aralıktan sonra okul öncesine 1.500-2.000 arası bir sözleşmeli alım olur.buraya yazıyorum:))))

inşallahhhhh:)))

inşallah inşallah

peki kılavuzda ek alım olacağı yazıyormu arkadaşlar

2009-şubat atamasında kadrolu alım yapıldı önce biliyorsunuz.kadrolu alım 317 kişi olmuş ilk atama yoluyla.toplamdada tüm branşlardan ilk atama yoluyla 7535 kişi alınmış.arkasından 2009-mart ayında kadrolulardan boşalan yerlere 6500 sözleşmeli alınmış ve okul öncesine 400 ün üzerinde sözleşmeli atanmış.bu seferki 2009-aralık tablosu 2009-şubata göre daha iyimser toplamda ilk atama yoluyla 8900 civarı kişi alınacak buda en az 6500 kişinin üzerinde sözleşmeli alınacak demektir.ayrıca 800 küsür ilk atama yoluyla kadrolu alıyorsa en az 1000 bunların yerine sözleşmeli alacak demektir.benim kananatim 20 aralıktan sonra okul öncesine 1.500-2.000 arası bir sözleşmeli alım olur.buraya yazıyorum:))))
inşallah hocam ağzından bal damlıyo innşalllahhh:36_7_8::36_7_8:

hocam inş.dediğiniz gibi olur.umutlanmak istemiyorum ama böle haberlerde beni umutlandırıyor allah hepimizin gönlüne göre versin.:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4

hadi baklaım hayırlsı:D

ayyyyy inşallah yaaa....

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri