Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

2009-şubat atamasında kadrolu alım yapıldı önce biliyorsunuz.kadrolu alım 317 kişi olmuş ilk atama yoluyla.toplamdada tüm branşlardan ilk atama yoluyla 7535 kişi alınmış.arkasından 2009-mart ayında kadrolulardan boşalan yerlere 6500 sözleşmeli alınmış ve okul öncesine 400 ün üzerinde sözleşmeli atanmış.bu seferki 2009-aralık tablosu 2009-şubata göre daha iyimser toplamda ilk atama yoluyla 8900 civarı kişi alınacak buda en az 6500 kişinin üzerinde sözleşmeli alınacak demektir.ayrıca 800 küsür ilk atama yoluyla kadrolu alıyorsa en az 1000 bunların yerine sözleşmeli alacak demektir.benim kananatim 20 aralıktan sonra okul öncesine 1.500-2.000 arası bir sözleşmeli alım olur.buraya yazıyorum:))))
süper ya :36_7_8:

2009-şubat atamasında kadrolu alım yapıldı önce biliyorsunuz.kadrolu alım 317 kişi olmuş ilk atama yoluyla.toplamdada tüm branşlardan ilk atama yoluyla 7535 kişi alınmış.arkasından 2009-mart ayında kadrolulardan boşalan yerlere 6500 sözleşmeli alınmış ve okul öncesine 400 ün üzerinde sözleşmeli atanmış.bu seferki 2009-aralık tablosu 2009-şubata göre daha iyimser toplamda ilk atama yoluyla 8900 civarı kişi alınacak buda en az 6500 kişinin üzerinde sözleşmeli alınacak demektir.ayrıca 800 küsür ilk atama yoluyla kadrolu alıyorsa en az 1000 bunların yerine sözleşmeli alacak demektir.benim kananatim 20 aralıktan sonra okul öncesine 1.500-2.000 arası bir sözleşmeli alım olur.buraya yazıyorum:))))
:36_7_8:inşallah ddeiğn gibi olur arkadaşım beklemekten sıkıldık . Bizi umutlandırdın...

sosyalci hüseyin hocam sizce nasıl olur..Tahminlerinizi bekliyoruz.

Sözleşmeliyim puanım 53 kadroya geçme ihtimali varmıdır....

ek alım almak zorunda değilki ama tamam 2009 şubatta öyle olmuş ama bakalım bunda böyle olacakmı

kadroların hepsi doğu ağarlıklı, 21 işaretlenmeden zor gibi duruyor. benim istediğim illere hiç alım yok :( acaba şubatta da kadrolu alım olur mu??? bence kadroda açık kalır. sözleşmeli çalışanlar istedikleri yerleri yazıp 21 işaretlemez, batıda çok çakışma olur gibi geliyor. çoğu sözleşmeli de şubata kalır

ayseze hocam peki bahsettiğiniz 1500-2000 alım olursa kaç puana kadar düşer?bi tahminde bulunursan esas o zaman umutlancam

evet şubatta ne kadar alım olur acaba sosyalcı hüseyin hocam, birde acaba taban puanı 70 in altına çekerlermi şubatta çok merak ediyorum, 69.... puanla tercih yapamıyorum çok üzülmüyorum aslında yerimden çok memnunum çok şükür de 0,3 puanla tercihte bulunamamak koyuyor, hoş tercih yapsamda bana kadar düşeceğinide sanmıyorum ya, ne dersiniz hüseyin hocam şubatta tabanı düşürürlermi???

sanırım 75 altının batıda şansı yok, çok az almışlar.. bu sefer 21 işaretlemeyi düşünen var mı yoksa şubatta mı işaretlemeyi düşünüyorsunuz. danıştaysa sözleşmeliler için dava varmış, vanda işten çıkarılan bir sözleşmeli öğretmen tekrar geri dönünce aynı işi yapanlara farklı uygulama yüzünden dava açolmış eğer kazanılırsa, özel idare, sağlık ve eğitim sektöründe çalşan 3milyon kişi bir anda kadroya geçecek. şimdi istemediğim bir yere gidersem, arkasından birden kadro gelirse çok üzülürüm. 10.000 atamada öyle olmuştu, birden süpriz şeklinde. ne yapmayı düşünüyorsunuz?? puanım 72.211 benim istediğim illerin hiç birine kadro açılmamış :(

arkadaşlar ek alım olsa tahmini puanlar kaça düşer? fikri olan varmı?

arkadaşlar ek alım olsa tahmini puanlar kaça düşer? fikri olan varmı?
en son 47lerde kalmıştı. en fazla 40 olur bence, o da sözleşmelilerin yer değiştirmesi kadar yani. ama bu iller ile kadroda açık kalacağını düşünüyorum. batıda çok az alım var, benim istediğim hiç bir ile açılmamış. 21 işaretlenmezse, aynı okullara yüklenileceğini düşünüyorum. ve şubattada şans olduğu için kimsenin 21 i işaretlemiyeceğini düşünüyorum. bu benim düşüncem tabi, yanlış da olabilir. inşallah hayırlısı olur.

Sözleşmeliyim puanım 53 kadroya geçme ihtimali varmıdır....

Kadroya geçme ihtimalin söz konusu bile değil... Kadrolu başvuru taban puanı 70 haberin yok mu bundan? Başvuru bile yapamaycaklar 70 puan altı olanlar...

arkadaşlar inşallah puanlar40 a kadar düşerde bizlerde atanırız hepimiz dua edelimde puanlar düşüp 1500-2000 kişi alsınlar ALLAHIM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşlar inşallah puanlar40 a kadar düşerde bizlerde atanırız hepimiz dua edelimde puanlar düşüp 1500-2000 kişi alsınlar ALLAHIM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN
amiiiiiiiiiiiiin,inşaallah:)bu arada ben özlem

ssaassrrrearkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiorum bilenler lütfen beni aydınlatsın! eş durumundan dönme ihtimali ne kadar doğru bir de eşinin memur olma şartı var mı? yoksa sadece sigortalı olması yetiyor mu ? şimdiden teşekkürler. ben de 21 tercihimi yapacak olanlardanım puanım 47. 365 sözleşmeli alımlarda

ssaassrrrearkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiorum bilenler lütfen beni aydınlatsın! eş durumundan dönme ihtimali ne kadar doğru bir de eşinin memur olma şartı var mı? yoksa sadece sigortalı olması yetiyor mu ? şimdiden teşekkürler. ben de 21 tercihimi yapacak olanlardanım puanım 47. 365 sözleşmeli alımlarda

sadece sigortalı olması yeterli cnm ama sözleşmeli alım olurmu işte orası için sadece burası türkiye demek gelio içimden...

arkadaşlar bugün dersanede bir akadaş söyedi nekadar doğru bilmiyorum ama nimet hanm bugün bi kanalda konuşmuş 2010da okul öncesi bölüme en az 10000 dahada fazla olabilirmiş atama yapacakmış bu konuda bilgisi olan varmı bide 2010 derken bu şubat atamasınıda kapsıyomu acaba

en son 47lerde kalmıştı. en fazla 40 olur bence, o da sözleşmelilerin yer değiştirmesi kadar yani. ama bu iller ile kadroda açık kalacağını düşünüyorum. batıda çok az alım var, benim istediğim hiç bir ile açılmamış. 21 işaretlenmezse, aynı okullara yüklenileceğini düşünüyorum. ve şubattada şans olduğu için kimsenin 21 i işaretlemiyeceğini düşünüyorum. bu benim düşüncem tabi, yanlış da olabilir. inşallah hayırlısı olur.
hocam sahsen ben 21 işaretleyecem hatta şırnakta kontenjan varsa orayı bile tercihlerim arasında yazmayı düşünüyorum yeterki sözleşmeli alım olsun artık bunaldım:110103_aphextwinz_p

arkadaşlar bugün dersanede bir akadaş söyedi nekadar doğru bilmiyorum ama nimet hanm bugün bi kanalda konuşmuş 2010da okul öncesi bölüme en az 10000 dahada fazla olabilirmiş atama yapacakmış bu konuda bilgisi olan varmı bide 2010 derken bu şubat atamasınıda kapsıyomu acaba
eger öğle birsey varsa o 10000 2010 da bölerler hepsini biranda tekrar bir daha atama yapacaklarını sanmıyorum

Kadroya geçme ihtimalin söz konusu bile değil... Kadrolu başvuru taban puanı 70 haberin yok mu bundan? Başvuru bile yapamaycaklar 70 puan altı olanlar...[/QU

Teşekkür ederim. Kılavuzu sonradan okudum. Ama kafam öyle karıştıki 70 üzerinde puanı olan çok kişi var. Eylül de kadrolu atamalar oldu bunlar neden atanamadılar ve sözleşmeli çalışıyorlar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri