hocam yazdıklarınız beni çok umutlandırdı eğer öle olursa ek alımda fazla kişi alınır.umarım öle bişey olur.hüseyin hocam biliyorum sizi geçtiğimiz şu son günlerde mesajlarıyla kıran arkadaşlarımız oldu ama onların yaptıklarını streslerine,üzüntülerine vereceğinizi biliyorum ve bu olgunluğu göstereceğinize inanıyorum. sizedaha öncede yazdıklarıma cevapvermemiştiniz ama inşallah bu yazdıklarımı 3-5 cümleyle cevaplarsınız şimdiden teşekkürler.hocam ben selçuk cocukgelişimi mezunuyum.doğumyaptığımiçin okulumu 1 yıl dondurdumve 2 ayrı yılda son sınıfla okulumu geçen yıl tamamladım.geçenyıl 3 sınıf evelsi yıl2 sınıf mezun verdi.buiki yıldan yaklaşık 50 kişigeçen yıl ve bu yıl çocukgel.öğrt., sağlıkbakanlığına atandı. kalanların tamamı buyıl atanamama endişesiyle okul öncesine atandı.bu arkadaşlarımın tamamından haberdarım ve bu atamada çocuk gel.öğrt.puanı 60a indiği ve kontenjanı 176 olduğu için hepsi kadrolu atamada çocuk gel.tercih edecekler.eşimin yaptığıistatatistiğe göre okulöncesinin sözleşmeli kontenjanı 1200-1500 olacak.cünküdoğal olarak arkadaşlarım okul öncesi sözleşmeli kadrolarıboşaltmış olacaklar.benimpuanım 43.750 benim puanımakadar düşermi bilemiyorumama sanırım eşiniz ve pek çok arkadaşımız atanır.cevabınızı sadece oğlumu uyuttuğumzamanlarda kontrol edebilme şansım var ilginiziçin şimdiden teşekkürler.