Sormak İstedikleriniz

merhaba ben Gazi Üniversitesi gazi eiğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. okulumu bitirdikten sonra okul öncesinde müfettişlik yapmak istiyorum.bunun için neler yapmam gerektii konusunda bilgi verirseniz sevinirim. duyduğuma göre eğitim planlama denetleme bölümünde 4yıl tekrar okumam gerekıyormus.baska bı duyduguma gore ıse sadece bu bolumde yuksek lısans yapmam ve kpssye gırmm gerekıyormus.kafam cok karıstı.yardımcı olurmusunuz? tesekkurler

ben anasınıflarında masa olmamasına karşıyım bizi öğretmenden saymıyorlar bi defter yazacak oluyorum çocukların masasında iki büklüm oluyorum bu büyük haksızlık

ben gazi üniv. çocuk gelişimi ve ev ekonomisi bölümü çocuk gelişimi veokul öncesi öğretmenliği ana bilim dalından mezunum. son olarak gelen alan değişikiliği ile ilgili bilgi edinmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Merhaba değerli hocam,
Ben bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmenliği yapıyorum.Okul müdürüm beni anasınıfının bostan bekçisi ,sınıfımı da sadece bir oyun alanı olarak görüyor.Mesala öğretmenler toplantısında tüm sınıfların sorunlarını ve ihtiyaçlarını sorarken benim sınıfımı es geçiyor , hiç ilgilenmiyor.Anasınıfı onun gözünde maddi kazanç kapısı sadece.Aynı şekilde velilerimi de kendi velisi gibi görmüyor.Hatta velilerim herhangi bir sorun için ona gidince de ''velilerini niye bana gönderiyorsun diyerek'' beni paylıyor.Bu durumu beni teftişe gelecek olan müfettişe anlatmak istiyorum.Tabi benim şikayetçi olduğumu müdürümün bilmemesi için müfettiş beyden rica edecem.Benim size sormak istediğim şey şu: Böyle düşünmekte haklımıyım, şikayet etmem doğru olurmu , bana çözüm getirir mi ya da müdürümün şikayetimden haberi olmaması için nasıl ifade edebilirim bu durumu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ilköğretim okulunda usta öğretici olarak çalışıyorum diğer grup arkadaşım ise kadrolu yaz eğitiminde hangimize öncelik tanınır istek sırasına göre mi diğer arkadaşım istemiyoo ben istiyorum kadrolu olduğu için diğer arkadaşımamı tanınırr bana sormayıp?teşekkür ederim

ben selçuk ünv el sanatları bölüm mezunuyum atama kadrom okul öncesi öğrt.-çocuk gelişimi bu durumda ben hamgi alana başvuracağım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

hocam ben çoçuk gelişimi ve okul öncesi eğ. bölümünden mezunum.ilköğretim bünyesinde çalıştığım için yeni kararnamem okul öncesi olarak geldi. tayin döneminde kız meslek lisesine tayin isteyebilirmiyim

sayın hocam
ben 20 ağustıstan bu yana özel bir anaokulunda çalışmaktayım 28 çocuğum var ve 12 saat çalışmaktayım çalıştığım kurum uzun yıllardır sosyal hizmetlere bağlı bundan yaklaşık 3 ay önce müfettişler geldi ve okulumuzu meb e bağladı bana söylene 2 ya da 3 hafta önce atamam geldiği ancak stajerlik sınavına girmedim ve müfettiş denetiminden geçmedim benim yapmam gereken bir şey varmı bir de müfettişler denetime geldiğinde hazır olması gereken evraklar hangileri bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

merhaba hocam beni sorum, devlet memuru olarak calışan bi anaokulu öğretmenin kendine özel bir kreş acarak orayı işletmesi ordan maddi gelir elde etmesi sakıncalı değil mı bu yasal mı? ( ancak şirket kurarak bu işi yapıyor yüzde 50 hissesi kendine yüzde 50 hissesi eşinin üzerine)

Bende 9-3 eğitim yapan bi okuldayım, saat 2 de bitiriyoruz. Fakat anlamadığım bi konu var. Diğer sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri 40 ar dk. dan 6 derse giriyorlar, buda toplam 4 saat yapıyor. Tenefüsleri, öğle araları var. Fakat biz nefes almadan 5 saat derse giriyoruz. Sizcede haksızlık yokmu, 1 saat erken bırakmamız gerekmezmi?

ben nişanlı bir öğretmen adayıyım. nişanlım kadrolu polis memuru. bu sene okul öncesi öğt. 4. sınıf öğrencisiyim ve kpssye hazırlanıyorum. sözleşmeli olarak atanırsam eş durumundan tayin durumunda problem yaşarmıyım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

MERHABA HOCAM.BEN 15.SENEMİ DOLDURMUŞ 16.SENENSİNİ ÇALIŞAN BUNUN 13 YILI MEMUR 2 YILI ÖĞRETMEN OLARAK GEÇTİ.ÖĞRETMENLİK GÖREVİNE02.03.2006'DA ATANDIM.zORUNLU HİZMETE TABİİ OLMUŞUM.bENİM EŞİM SİGORTALI AMA SİGORTASI İSTANBULDA ÇÜNKÜ ORADA ÇALIŞIYOR.BEN SAMSUN'DA OTURUYORUM.SAMSUN MERK.KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYORUM.İL İÇİ TAYİN İSTEMEK İÇİN EŞ DURUMUNDAN ÖZÜRÜMÜ NASIL YAPABİLİRİM VEYA YAPABİLİRMİYİM.çOCUKLARIM ŞEHİRDE OKUYOR.NE YAPABİLİRİM.LÜFTEN BANA YAPABİLECEKLERİM VE YAPAMAYACAKLARIM HAKKINDA BİLGİ VERİRİRMİSİNİZ.TEŞEKKÜRLER.

Ben ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.Karar defteri tutmam gerekiyor mu?Bunun resmi bir kanıtı var mı?Tutuluyorsa neler yazmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Ben anaokulunda çalışıyorum. 08:00-17:00 Eğitim-Öğretim veren bir okul burası ve bizim hiç tenefüsümüz yok.
Gerçekten de hiç ara verilmiyor mu yoksa bizi insan yerine koyan yok mu merak ediyorum?
Teşekkür ederim.

ben bi ilköğretim okulunda çalışıyorum 8.30-13.30 arası dersteyim.ama çevremdeki okullar genelde 7.30-11.30 ya da toplam 4 saatlik ders süresince sınıftalar.bu haksızlık değilmi?bende aynı parayı alıyorum onlarda.bunu müdürümede anlatamıyorum ne yapabilirim???????????

Ben ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.Karar defteri tutmam gerekiyor mu?Bunun resmi bir kanıtı var mı?Tutuluyorsa neler yazmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

bende ilköğretimdeyim.ama böyle bişey yok.yönetmeliğe bakarsanız tutulması gereken dosyalar yazıyor.

ben bi ilköğretim okulunda çalışıyorum 8.30-13.30 arası dersteyim.ama çevremdeki okullar genelde 7.30-11.30 ya da toplam 4 saatlik ders süresince sınıftalar.bu haksızlık değilmi?bende aynı parayı alıyorum onlarda.bunu müdürümede anlatamıyorum ne yapabilirim???????????

figoşum yapabileceğimiz pek bişey yok.anaokulu yada ilköğretim çalışma saatlari maalesef heryerde farklı.haksızlık heryerde....

hocam anasınıfı yönetmeliğinde bir ders saatinin 50 dakika olduğunu yazıyor.bende daha önceden araştırmıştım.tabi daha sonra bir değişiklik olmadıysa

hocam müfettiş hocaların cevaplarını nasıl görebiliyoruz? sorunun cevabını alabildin mi?

merhaba hocam,ben bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum.bakanlığın son kararı ile alanlarımız değiştirildi biliyorsunuz..selçuk ün.çocuk gelişimi ve eğitimi öğrt.mezunuyum ve diplomam sadece çocuk gelişimi ve eğitimi öğrt.atama alanım ise çocuk gelişimi/okulöncesi öğrt.idi.son karar ile okulöncesi olarak değiştirildi.alanımın mezuniyetime göre değiştirilmesi için dilekçe verdim..cevap olarak ise şu an çalıştığım ilköğretim okulunda norm kadro olmadığı için bu değişikliğin yapılmasının mümkün olmadığıydı..
size sormak istediğim bir kararname değişikliği için mevcut görev yeri mi baz alınır..ben bu okulda demirbaş değilim ki,bir kararnameden söz ediliyor ise ben nasıl bir yol izlemeliyim..yardımcı olursanız memnun olurum.şimdiden teşekkürler.saygılar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri