Sİzce TeneffÜs Olmali Mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unvergonca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
ben ce de teneffüs olmalı ve ben bunu yıllardır savunuyorum.

Bizleri düşünen sevgili büyüklerimiz(!)bir zahmet yanımızda yardımcı çalıştırmamıza imkan sağlasa yada sınıf temizliğinde çocukları tuvalete götürecek biz bir bardak çay içrken çocuklarla durabilecek biirlerini görevlendirse ama nerdeee....Daha öncede siteye yazmıştım; çoğu yerde (her yerde olmasada) bizler çocuk bakıcıları ,oynayarak gerksiz işler yapan ,luzumsuz etkinlikler sergileyerek(sanat etkinliklerine diyorlar genelde )bunlarla çocuklara ne verebiliriz diye düşünen çoğu veli tarfından eğer çalışıyosa işteyden güvende olabileceği ev hanımıysa kafasını dinlemesi için bi avantaj hatta ve hatta aynı okulda çalşmtığımız meslektaşların bile hatta yöneticilerin bile böyle düşündüğü gelir kaynaklarıyız
kelimesi kelimesine katılıyorum

ewet keşke olsa ya da olmuyosa hakkımızı gözetseler ama nerde

adı tenefüs mü olur bilmiyorum ama molamızın olması gerektiğini düşünüyorum.aralıksız çalışmak sinir sistemimizi de yoruyor (kendimde ve ediğer arkadaşlarda gözlemlediğim kadarıyla)resmi bi tenefüsümüz olmasa çocuklarla bahçeye çıkıp oksijen almak iyi oluyo.Kendimizce çözümler buluyoruz;bahçede resim,müzik, hikaye gibi atkinlikler yaparak bu ihtiyacımızı gideriyoruz.

Sanirim herkez ayni dertten mÜzdarİp ancak kİmİ kurumlarda gÖzlemledİĞİm kadariyla bÖyle molalar var sinif teyzelerİ dedİĞİmİz bazi yardimci arkadaŞlar ÖĞretmenlere bu Şekİlde yardimci olabİlİyor ancak bÖyle İmkani olmayan ÖĞretmen arkadaŞlarimiz dİnlendİrİcİ oyun etkİnlİklerİ drama etkİnlİklerİ ses dİnleme ayirt etme ÇaliŞmasi gİbİ etkİnlİkler uygulayarak en azindan etkİnlİk sÜresİnce 5 dkk da olsa sakİnleme İmkani bulabİlİr dİye dÜŞÜnÜyorum denİldİĞİ gİbİ belkİ adi tenefÜf olarak geÇmesede her ÖĞretmenİn ÇaliŞma saatlerİ İÇİnde belİrlİ araliklarda dİnlenmeye İhtİyaci olduklarina kesİnlİkle katiliyorum ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri