Sızce aralık atamasından sonra sozleşmelı alım olacakmı

aslında zorla dayatılan bir umutluluk ve umutsuzluk hali bence... o kadar sey söylendiki yetkili makamlarca... sonrada yine o umut dolu sözleri görüşleri düsünceleri paylasan kendileri degil gibi... serit degiştirdiler tabiri caizse...o yüzden bu umutluzluk veya umutluluk hali... artık neyin nasıl olacagını kestiremiyoruz... zor yani... umutlanıp umutlanıp hayal kırıklıgı yasamak...yinede umut işte... ya olursa diye... beklemek... ben kpss hazırlanamıyorum...içimden gelmiyor ...ama calısabilecek arkadaslar calıssınlar...sözlesmeli alım olsada bence calısmak gerekiyor... hemen herkes öyle kadroya gecemez zor yani... yine o kpss puanıyla muattap olacagız...

Evet haklısınız. Sadece umutlarımızı, umutsuzluklarımızı başkaların ellerine bırakmayalım.....

Evet haklısınız. Sadece umutlarımızı, umutsuzluklarımızı başkaların ellerine bırakmayalım.....

kesinlikle katılıyorum ama bunu yapmakta pek mümkün degil gibi...yani söylenenlerden etkilenmemek elde degil...

KIzgın olduğum için böyle söylüyorum. Tabiki etkilenmemek elde değil.

burada en cok umutlu olanlardanım ve umut verenlerdenim... ama yok ettiler umutlarımızı...cünkü bizler yada ben yapılan calısmaların samimiyetine inandım...böyle işte....

Tabiki yapılan atamalara. Arapsaçına döndü herşey. Ben sözleşmeli olarak çalışıyorum. Yapılan uygulamalar hoşuma gitmiyor.

arkadaşalr dün bir kez daha yazıldı hem abba sgüçlünün sitesinde hemde memurlar da .sözleşmeli alım olacak ama sadece sözleşmeden kadroya geçen kadar. buda bir umut. aralık sonu ocak başında sözleşmeli alım var

arkadaşalr dün bir kez daha yazıldı hem abba sgüçlünün sitesinde hemde memurlar da .sözleşmeli alım olacak ama sadece sözleşmeden kadroya geçen kadar. buda bir umut. aralık sonu ocak başında sözleşmeli alım var

arkadaşlar ben geçen h. içi bakanlığı aradım....
dersaneye yazılıcam ne dersiniz? bizden söz. alım olur mu dedim?
oradaki kişi de, bence hocam bekleyin aralık sonu ocak başına kadar bekleyin.. belki sizden söz. alım olur. dersaneye şimdilik yazılmayın! dedi....

bende keni kendime bayramdan sonra hemen dersaneye yazılıcam diyordum.... oradaki yetkili kişi kararımdan vazgeçirdi beni.... zaten bu psikolojiyle ders falan çalışabileceğimi zannetmiyorum...... hakkımızda hayırlısı.....

31 aralığa kadar olsun lütfennn inşllah ocağa sarkmazz:((

memurlar nete gore 15 ocak deniyor, normalde mantik bosalan yerler icin sozlesmeli atanmasini gerektirir, zaten buna benzer seyler resmi agizlardan da cikmisti

su anda ucretli ve bos kadrolar icin kadrolu atamasi yapiliyor, sozlesmelilerden bosalan yerler olacaktir, 2 sekilde doldurulabilir, ucretli olarak yada sozlesmeli olarak

bir 3. ihtimal de, ocak subat aylarinda hem kadrolu hem de sozlesmeli aliminin beraber yapılması

psikolojiniz icin bir sey diyemem ama maddi imkaniniz ve zamanınız varsa KPSS icin hazirlanmanin sakıncası olduğunu düşünmüyorum, puanı 75 in altında olanlar için

alternatifli olmak iyidir, 45 puanlı birinin alternatifleri ile 75 puanlınınki bir olmayacaktır

yazıldınız ama bir yere atandınz ocak subattta, ne cikar? 500 yada bin lira maddi zarar edebilirsiniz, su anda ek derslerle birlikte 1600-1700 arasında maas aliyorsunuz

en hayati konu goreve baslamak sizler icin, 500 yada bin lira hatta 3-5 bin lira bile orta uzun vadede hayatınızı etkilecek bir miktar degildir

sonuc, hic olmeyecekmis gibi dunyaya yarin olcekmis gibi ahirete calismak
yani , KPSS ye yazil, deliler gibi calismaya basla, baktin atandin inceldigi yerden kopar

onu o zaman düsünürsün

normalde evet planli olmak iyidir ama önünüzde MEB in is plani var mi, MEB in yarin ne yapacagini biliyor musunuz? En kritik soru, MEB yarin baska bir partinin hükümetliginde baska bir bakanin yönetiminde oldugu zaman eski sözler yerine getirilir mi?

bekleyelim ocağa kadar.umut dünyası belki umut kazanırr:D

arkadaslar tamam mantıklı burası turkıye nımet teyze tbmm boyle bı acıklama yaptı ama olabılır dedı kesın bişey demedı bence olmucak yapmıyacak bu nımet teyze neden ucretlı koleler varken sozleşmelı atasınkı ha aman boş işler ama tabı bı taraftan oturup derste calışamıyorum aman ne olacak biizim bu halımız

bıde bu atamalar bıtmeden butun sozler havada asılı kalır bence

kesınlıkle en dogrusu oturup ders calışmak atama oluyosada olsun zaten ne kaybederiz ki... çalısıpta ögrendıklerımız bıze kalır arkadaslar bu bir gercek.... atama olursada zaten süpriz olur

okuyun arkadaşlar...http://www.haber7.com/haber/20091207/Okul-oncesi-egitime-ilgi-artti.php

Kadroya geçenlerin yerine sözleşmeli alınacak. Yani ne kadar kayma olursa, o kadar. Bundan sonra mevcut sözleşmeli kadroların dışında, Maliye'den ek kadro alınmayacak. Zaman içerisinde de, bu sözleşmeli kadroların tümü kadroya geçirilerek, bu uygulamadan vazgeçilecek.

bugun okudum arkdslar yanı nekadr yer bosalrsa okdr alım olcak fazlası olmycakmıs umarım 888 kadronun hepsı farklı oklara gıder.bızde umt dogar ınsalhh..heber memuruz nette.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri