Sızce aralık atamasından sonra sozleşmelı alım olacakmı

arkadaşlar sözleşmeli alım kesin olacak bence şubatta da sesimiz çıkarsa yine alım olacak yani iş yine bizlerde bitecek

arkadaşlar ben dün bakanlığa gittim.ordaki görevli şuan gündemde kadrolu alım var,sözleşmeli alım olcakmı olmayacakmı şuan için hiç bişey belli değil dediii

arkadaşlar bundan sonra sözleşmeli alım olacak ama şu şekilde olacak.kadroya geçenlerin yerine alınacak fazladan sözleşmeli alım için kadro istenmeyecek

Sözleşmeli öğretmenlerden boşalan yerlere atama yapılacak mı?
Bilindiği üzere kadrolu öğretmenliğe sözleşmeli öğretmenler de başvurabilecektir. Boşalan sözleşmeli öğretmen pozisyonlarına atama yapılacağı ise Sayın Çubukçu tarafından Meclis'te açıklanmıştır. Ancak burada sorun, boşalan sözleşmeli pozisyonlara ne zaman atama yapılacağıdır. Zira 16 Aralık'ta sonuçlar açıklanacak ve adaylar 15 gün içinde göreve başlayacaktır. Boş kalan sözleşmeli pozisyonların Bakanlığa bildirilmesi, planlama gibi hususlar gözönüne alındığında ilan, 15 Ocak 2010'u bulabilir. Ancak 24 Ocak'ta okullar tatile girecektir. MEB Şubat'ta atama yapacak ise boşalan sözleşmeli pozisyonlara görevlendirmeyi Şubat ayı atamaları ile birleştirebilir.

Memurlar.Net (7 soruda öğretmenlik atamaları)

korktuğum şey buyduu....ahh ahhh bekle babam beklee

sinir olduım ne bu ya ekimden beriiiiiiii

kaç kişi kadroya gecerki yerınden memnun olanlar var, zaten kadro cok az bide bunu düşünürsek yine sözleşmeli alım bence 400 500 gecmez bizim bölümde bide ek atama talebındede bulunmayacaklar... yani bu iş seneye kaldı benim için... 43,49 la.. oturup ders calısmaya baslıcam bir haftaya kadar..

Yer değiştirseler de değiştirmeseler de bu kadrolu yerler açık görünür.Sonuçta oralara kadro verilmiş.Atanan olmazsa sözleşmeli alırlar.Yani sözleşmeli alım da 800 küsür kişi olabilir.

yarın nımet cubukcu saat 10 da tv24 teymısss..

domuz grıbınden bahseder genelde yaptıgı bu:S

off sıkıntıdan ağlıyorum yeter artık yaaa

aglamak ne kelıme bitttim gücüm kalmadı mahjvoldum resmen benki hayat dolu yasama sevıncı olan bı ınsandım ama sımdı bunlardan eser kalmadı... gidip mebin önunde kendımı yakma eylemı yapcam :)))))))))))))))))) yaparmıyım?? belli olmaz yaparım zaten hayatta yeterı kadar üstüme gelıyo ınsanlarda yeterı kadar üstüme gelıyo hepsıne ders olsunnn :))))))))))))))))))))))

arkadaşlar sözleşmeli alım kesin olacak bence şubatta da sesimiz çıkarsa yine alım olacak yani iş yine bizlerde bitecek
arkadaşım nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun ya,kesin olucak diyosun mebin hangi dediği birini tuttu

arkadaslar artık almazlar 2010 kpss ye calışın.bence onda hersey daha güzel olacak ve atanacağız.

çalış demesi kolayda arkadaşım gelde çalış bunca umut dolu sözler karşısında

valla arkadaşlar ben bugün kitaplarımı aldım dersaneyede yazıldım hiç umudum kalmadı bu yıl açıkcasıssaassrrre2010 kpss görünüyo bize daha fazla boş hayallere kapılmayalım bence

Merhaba arkadaslar... nostalji baslıgı kaldırılmıs...sözlesmeli alımı bekleyenler olarak buradan yazısabiliriz sanırım...

Arkadaşlar neden bu kadar umutsuzsunuz. Umut ve mutluluk da elimizde. Çalışmaktan başka çaremiz yok. Sözleşme verirlerse bence oda bir şans. Umarım şansınız bol olur... Ama her şeyi şansa bırakmamk lazım. Yinede herşey gönlünüze göre olsun. Başarılar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri