selçuk bey ben yeni okuyorum bu konuyu ve arkadaşlara katılıyorum gerçekten daha üye olalı 1 ay olmadı bile ama o kdar faydalandım ki.ayrıca site zor durumda olan arkadaşlarada yardım ediyor.daha çok arkadaşımıza ulaşmamz için fikrinize saygı duyuyor ve katılıyorum.peki bu konuda bir karara vardınız mı acaba?
Elimdekilerin çoğunu bile sizle paylaşamıyorum.Paylaştığım an kendi ürünlerimi bile başka sitelerde görüyorum.Ücretli olursa zaten herkesin bir şifresi olacak.Belki o zaman yayınlayamadıklarımıda yayınlayabilirim.esmaögretmen şunu yazdı:selçuk bey ben yeni okuyorum bu konuyu ve arkadaşlara katılıyorum gerçekten daha üye olalı 1 ay olmadı bile ama o kdar faydalandım ki.ayrıca site zor durumda olan arkadaşlarada yardım ediyor.daha çok arkadaşımıza ulaşmamz için fikrinize saygı duyuyor ve katılıyorum.peki bu konuda bir karara vardınız mı acaba?
Hocam söz ile icraatler arasında dağlar kadar fark oluyor.Bunu 1 senedir 5-6 kez gördüm.O yüzden karar verebilmiş değilim.:10:m_f_fatma şunu yazdı:o zaman ücretli olsun neden bekleniyor ki ben bu siteden çok faydalanıyorum ve üzerime düşen görevleri de yaparım eminim birçok kişide böyle düşünüyodur..
Bu arada anket kapalıymış yeniden açtım.
SELÇUK HOCAM BENCE SİZ ÜCRETLİ OLMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN.ZATEN SAMİM ARKADAŞLAR YARI YOLDA BIRAKMAYACAKTIR.BIRAKANLARIDA BOŞVERİN GİTSİN.ÇÜNKÜ BAZI İNSANLAR BAŞKALARININ SIRTINDAN GEÇİNMEYİ ALIŞKANLIK EDİNMİŞ.SİZ VE DİĞER DEĞERLİ ARKADAŞLARIM SAMİM BİR ŞEKİLDE ELİNİZDE NE VARSA BİZLERLE PAYLAŞIYORSUNUZ AMA DEDİİNİZ GİBİ BAZILARI BUNU KULLANIYORSA FIRSAT VERMEMEK LAZIM BENCE.
hocam selamlar bu oylama çok adilane fakat 5-10 ytl mi tereddütünde kaldım.25 YTL bana fazla gibi geldi.Fakat üye sayısı ve site için yapılan giderleri bilemedigim için oylamada sağlıklı bir oy kullana bildiğimi sanmıyorum.Sizler den yeterli olan miktar konusundan bir teklif gelsede onu oylasak daha kısa sürede sonuca ulaşmazmıyız.Çünkü ben oylamayı daha önce gördüğümde 5 Ytl az olur 10 Ytl iyimidir düşüncesi ile oy kullanmamıştım.Belki katılımın azlığının sebebi budur.
Tabii ki herkesin katkı da bulunacagına gönülden inanıyorum.Emekleri hizmete çevirebilmek için destek gerek.Destetiği bir yürek olarak yapabilirsek ne mutlu bize
Sevgiler
Tabii ki herkesin katkı da bulunacagına gönülden inanıyorum.Emekleri hizmete çevirebilmek için destek gerek.Destetiği bir yürek olarak yapabilirsek ne mutlu bize
Sevgiler
ben baya geç kaldım oy kullanmakta ki kulanamadımda zaten...ama benim düşüncem ücretli olmasından yana , gördüğüm kadarıylada biçok kişinin düşüncesi de bu yönde.bence gerçekten bu alanda bişeyler yapmak isteyenler, paylaşımda bulunmak isteyenler nbe olursa olsun burada olacaklardır. maddi manevi her türlü desteğe varım ben 🙂🙂🙂🙂
ben de ücretli olması taraftarıyım.fakat arkadaşlara da katılıyorum bazı kısıtlamalar getirilmesi konusunda...yani siteyi gezenlere önce tanımaları için fırsat verilmeli diye düşünüyorum,daha sonra zaten katılan herkes buna karşı çıkmaz diye düşünüyorum,çünkü vazgeçemeyecekler eminim🙂🙂selçuk hocam sizi her konuda destekliyoruz, her zaman yanınızdayız...iyi çalışmalar
dosya yukleme sitemiz ilk yenilik oldu.Artık 43 megabayta kadar bilgiyi güvenle yukleyebiliyorsunuz.Kaybolma derdi de yok.
Sonra resim yukleme sitesini düzeltik.Artık buyuk resim ekleseniz bile standart olarak çıkıyor ve yeni eklenen resimler daha kolay açılıyor.
Şimdi video sitemiz geliyor.
Ardından da www.okuloncesi.org/a sitemiz daha mekanik ve işlevsel bir görüntü ve baştan aşağı yenilenmiş hali ile geliyor.
Tüm bunlar olurken harcadıgımız cigabaytlar artıyor.
Her şey sizler için arkadaşlar.
Her şey daha güzel olacak...
Sonra resim yukleme sitesini düzeltik.Artık buyuk resim ekleseniz bile standart olarak çıkıyor ve yeni eklenen resimler daha kolay açılıyor.
Şimdi video sitemiz geliyor.
Ardından da www.okuloncesi.org/a sitemiz daha mekanik ve işlevsel bir görüntü ve baştan aşağı yenilenmiş hali ile geliyor.
Tüm bunlar olurken harcadıgımız cigabaytlar artıyor.
Her şey sizler için arkadaşlar.
Her şey daha güzel olacak...