Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.Bakın 1 haftadır video sitemiz kapalı.Maddi yetersizlikten dolayı.
Elbette sizlere sunduğumuz hizmetlerden kat kat daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitim için daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitimcilerin sesinin gür çıkması için masaya yumruğumuzu daha iyi vurmak istiyoruz.Haklıyı haksızı yapılan atamalardan tutunda her türlü hakkımızın yenilmesine karşı durmak istiyoruz.Yeni projelerle sizlere daha da faydalı olmak istiyoruz ama bütçemiz kısıtlı olduğundan yapamıyoruz.
Elbette sizlere sunduğumuz hizmetlerden kat kat daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitim için daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitimcilerin sesinin gür çıkması için masaya yumruğumuzu daha iyi vurmak istiyoruz.Haklıyı haksızı yapılan atamalardan tutunda her türlü hakkımızın yenilmesine karşı durmak istiyoruz.Yeni projelerle sizlere daha da faydalı olmak istiyoruz ama bütçemiz kısıtlı olduğundan yapamıyoruz.
bencede ücretli olmalı ve bu miktar yıllık olacağı için hiç kimsenın bütcesinide sarmaz .Bu sitedeki emeğin herkes farkındadır bence ve bu siteden kopmak mümkün değil.Ben bu siteyi keşfettiğimden beri eski faaliyetlerimi beğenmez oldum.Ve yaratıcılığımında daha da arttığını düşünüyorum.Bu site elimiz kolumuz gibi oldu burdaki her türlü etkinlik bilgi herkesin eminim çok işine yarıyodur o yüzden bunun bi bedeli olmalı ve siteden faydalanıyorsak bu siteyi düzenleyen kişileride düşünmeliyiz ve katkıda bulunmalıyız.Sadece siteyi düzeneleyn kişileri değil okul öncesi eğitimi de düşünerek katkıda bulunmalıyız.Herkesin olumlu karşılaması gerektiğini düşünüyorum...
sitenin ücretli olması hakkında yapılan yorumlara bende katılıyorum.Henüz öğrenciyim ve çalışmıyorum ancak ilk açıldığı andan beri üye olduğum bu güzel siteye elimden geldiği kadarıyla yardım etmek beni çok sevindirir.Her konuda yaralandığımız ve bir çok insanın da emeğinin geçtiği sitemizin bence mutlaka ücretli olması gerekir.EN AZINDAN İNSANLARIN VERMİŞ OLDUĞU BUNCA EMEĞE SAYGI DUYMAK AÇISINDAN...
Teşekkürler.eylül30 şunu yazdı:sitenin ücretli olması hakkında yapılan yorumlara bende katılıyorum.Henüz öğrenciyim ve çalışmıyorum ancak ilk açıldığı andan beri üye olduğum bu güzel siteye elimden geldiği kadarıyla yardım etmek beni çok sevindirir.Her konuda yaralandığımız ve bir çok insanın da emeğinin geçtiği sitemizin bence mutlaka ücretli olması gerekir.EN AZINDAN İNSANLARIN VERMİŞ OLDUĞU BUNCA EMEĞE SAYGI DUYMAK AÇISINDAN...
bencede ücretli olsun genelde 5 ytl oylanmış ama o kadar da az olmamalı yada şöyle bir şey yapın akıl vermek gibi olmasın ama her dergiye bir şifre koyun yada kitaba yıllık üyelik şifresi onu kullanalım şifre olmadan giriş yapılmasın hem kitap ve dergiler de satılmış olur düşünsenize sitedeki herkesin aldığını olabilirse mantıklı bence ama yanınızdayız çünkü ben birçok şeyden faydalanıyorum bu sitede emeksiz yemek olmaz dimi 🙂))