Sevgili arkadaşlar yazılanları okudum ellerinize sağlık ama şu içtiğimiz kan olsun sözü beni tedirgin etti ben bazen orjınalındeki kelimelerle oynuyorum çocuklara çok uygun bulmadım sadece paylaşmak istedim
saçma kuran lursuyla alaksı yok..şükrü tabii ki evinde öğrensin ama çocuğu dinsizleştirmeninde bi anlamı yok bırakın artık bu zihniyetii...ohaaaa öyle dualar okuyorum ki resmen ağzım açık kalıyor. resmen kuran kurslarında öğretilen dualar gibi. eğer illaki arapça birşey verilecekse veya dini bişey öğretilecekse bırakın bunu aileler istediği yapsın. yok şükretmeyi mi öğretmek istiyorsunuz bırakın çocuk annesine babasına şükretsin.
"yediğimiz can olsun, içtiğimiz kan olsun, annem babam sağolsun, hepimize afiyet olsun." eğer sınıfta anne/babası olmayan bir çocuk varsa ozaman annem babam sağolsun kısmı kaldırılabilir...
ohaaaa öyle dualar okuyorum ki resmen ağzım açık kalıyor. resmen kuran kurslarında öğretilen dualar gibi. eğer illaki arapça birşey verilecekse veya dini bişey öğretilecekse bırakın bunu aileler istediği yapsın. yok şükretmeyi mi öğretmek istiyorsunuz bırakın çocuk annesine babasına şükretsin.
"yediğimiz can olsun, içtiğimiz kan olsun, annem babam sağolsun, hepimize afiyet olsun." eğer sınıfta anne/babası olmayan bir çocuk varsa ozaman annem babam sağolsun kısmı kaldırılabilir...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!