Sınıfımdan Bazı Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aishagul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aishagul
aishagul arkadasım sınıfına bayıldım bende senin ögrencin olabilirmiyim :))))))))))

teşekkürler :)

emel_38' Alıntı:
aishagul arkadasım sınıfına bayıldım bende senin ögrencin olabilirmiyim :))))))))))

Tabii ne demek :36_1_21:

Rica ederim arkadaşlar

ben niye göremiyorum

çok güzeller teşekkürler:)

bekleyince geldi tamam teşekkürler

:thumbsup:paylaşım için teşekkürler

benim koordinatör müdürüm gelmiş sınıfımıza ve olan tüm mobilleri çıkarılmasını söylemiş duvardaki süsleri herşeyi dün çıkardık hepsini yerine yeniden yapmam gerekiyor ama önce amacını öğrenmek gerekiyor sanırım bunlar çok güzel elelrinize sağlık
acaba çocuklarla yapılan örnekleri mobilleri asılmasını mı isteyecek anlamadım ben huffffff neyse
teşekkürler aisegül

teşekkürler paylaşımın için...

çok güsel olmuşşşş.

afacan' Alıntı:
benim koordinatör müdürüm gelmiş sınıfımıza ve olan tüm mobilleri çıkarılmasını söylemiş duvardaki süsleri herşeyi dün çıkardık hepsini yerine yeniden yapmam gerekiyor ama önce amacını öğrenmek gerekiyor sanırım bunlar çok güzel elelrinize sağlık
acaba çocuklarla yapılan örnekleri mobilleri asılmasını mı isteyecek anlamadım ben huffffff neyse
teşekkürler aisegül

neden çıkardığınızı sormadınız mı?

çook güzeller teşekkürler paylaşımın için....

yok sanırım benim sınıfım çok küçük olduğu için göz kalabalığı çok fazla maalesef ve bu kalabalığı biraz sadeleştirmek istiyor haklı olarak aslında bende sadeleştirmeyi istiyordum ama geçen yıl teftiş öncesi mobil için uğraştım ama buna çok gerek olmadığını görüyorum şükür demekki sadelikten yana olan müdürlerimizde var yani mobil ve duvar süsü yapmayacağım küçük sınıflarda buna çok gerek yok aslında doğru olanı bu :):)

çok güzel hepsi

sınıfın çok güzelmiş darısı bizlerin başına :9

Teşekkür ederim arkadaşlar

hepsi çok güzel

çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri