Sınıfıma ayakkabı ile giriyorlar:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynep06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zeynep06
bazı velilerim ve öğretmenler sınıfıma ayakkabı ile giriyorlar. uyarmama kalmıyor ayakkabılarının izleri döşemeye geçmiş oluyo. kapıya uyarıcı bir yazı asmak istiyorum. ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum. başka öneriler de olabilir. teşekkürllerrrrrrr..........

teşekkürler

bence daha anlaşılır olmalı. sizin ayakkabıyla bastığınız yerlere çocuklar ellerini sürebiliyorlar,lütfen dikkatli olalım. gibi falan olabilir

'çocuklarımızın sağlığı için ayakkabı ile girmeyelim' şeklinde bir yazı asabilirsin kapıya.Ben öyle bir yazı astım etkili oluyor.

kocamaaaaaaaaaaannnnnnn bir yazı astım çocukların dilinden ' sevgili anneciğim babacığım ve öğretmenlerim sınıfımızın temiz kalması i.in lütfen ayakkabı ile sınıfa girmeyiniz' diye ama hiç birşey değişmedi.. toplantıd ailk konu bu olacak sanırım

siz evinize ayakkabı ile giriyor musunuz??
burası da bizim evimiz, çocuklarınızın 2. adresi denilebilr

ya onu bırakın benim geçen yıl ki zümrem sınıfa ayakkabı ile girer ders yapardı,bunu bir eğitimci yapıyor ya geçtim artık velileri,müfettiş geldiğinde de benim terliklerimi giymişti uyanıklığa bakar mısınız?bence ilk önce ana sınıfı öğretmeni olan kişi sınıfa ayakkabı ile girmemeli.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri