Sergimizdenn( Akkuş ANaokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilavuz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
oooo döktürmüşler hocam:))Teşekkürler tam bir arşiv olmuş bu sergi...teşekkürler hocam bizleri düşünüp paylaştığınız için

ellerinize emeğinize saplık hemşerim...

emek verilen herşey çok güzel öğretmenm (((; özal öğretmenmi ve öğretmenlerni gerçkten tebrk etmk gerek...

emek verilen herşey çok güzel öğretmenm (((; özal öğretmenmi ve öğretmenlerni gerçkten tebrk etmk gerek...

Sağolasın Elif Hocam..

ellerinize emeğinize saplık hemşerim...

Eyvallah Topraam...

oooo döktürmüşler hocam:))Teşekkürler tam bir arşiv olmuş bu sergi...teşekkürler hocam bizleri düşünüp paylaştığınız için

Evet pınar Hocam, Sırf Forum Ekibimiz için Çektim inan bu fotoğrafları...:))

Hocam maşallah Akkuş Akkuş olalı böyle sergi görmemiştir bak bak bitmiyor :D Maşallah diyorum ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.

Akkuşta, Akkuş ANaokulu Ses getirdi, getirmeye devam edecek Büşra Hocam, Teşekkürlerimi sunarım....

hepsı bırıbırınden harıka olmus paylasım ıcın tesekkürler

Sağolun Şeydalı hocam...

mükemmel bir sergi olmuş sizin ve öğrencilerinizin ellerinize ve emeğinize sağlık inanın süper olmuş paylaşımınız için teşekkürler

emeğinize sağlık hocam bunlar ne kadar güzel ve çok etkinlik böle inanın bakarken yapmasından çok sermesini düşündüm :) maşallah...

Memleketimin ismini burda okumak beni çok heyecanlandırdı.. Gözlerime inanamadım önce :) teşekkürler Kilavuz Hocam..
Merak ettim, sergiyi düğün salonunda mı yaptınız? Katılım nasıldı?

sergiyi gezmiş kadar oldum özal hocam:)) bu etkinliklerin hepsi birbirinden güzel fakat dizayn daha bi güzel.. elinize sağlık

sergiyi gezmiş kadar oldum özal hocam:)) bu etkinliklerin hepsi birbirinden güzel fakat dizayn daha bi güzel.. elinize sağlık

Teşekkür ederim Tuğba Hocam.. Öğretmenlerimiizin eline sağlık. Ben çok Azda olsa fiki anlamda yardımcı oldum..

çok güzel çalışmalar

Süper görünüyor... Emeği geçenlerin ellerine sağlık... Paylaşım için teşekkürler...

Rica ederiz Elif Hocam. ALlah razı olsun.

bir ordulu olarak ve akkuşu çok iyi bilen biri ollarak tebrik ediyorum harika olmuş emegi geçen ögretmenlerimiz ve ögrencilerimizin ellerine saglık :))çok düzenli tertipli olmuş tek kelimeyle harika:))

hepside harika olmuşş...... ellerinize sağlık :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri