Sergiden görüntülerimiz ve faaliyetlerimiz

valla tebrik ederim.çok güzel bir sergi olmuş

emek emek emek istek istek istekkkkkkkk vay vayyy vayyyy harıka harıkaaaaaaaa ne desek tabırı yokk işte

Çok teşekkürler:):)

açıkcası ben bu etkinliklerin tanmamının çocukların yaptığına inanmıyorum. etkinliklerin üzerinde öğretmenin çok fazla eli var, bu açıkca belli. belki de ekrandan bu kadar kusursuz görunuyor ama zannetmiyorum. elbette bazı etkinliklerin tamamını çocuklar yapmıştır ama çoğu değil. okul öncesi eğitim kurumları el sanatları galerisi değildir arkadaşlar. bizim amacımız sanat etkinlileriyle çocuğun küçük kaslarını geliştirmek ve sanat açısından çocuğa belirli bir görsel olgunluk kazandırmak. orası burası yırtık olsun ama çocuk "ben yaptım"desin ve kendi üretsin. bunlardan çok çocuğa problem çözme becerilerini vermek, yaratıcılılarını geliştirecek ortamlar hazırlamak... vb

açıkcası ben bu etkinliklerin tanmamının çocukların yaptığına inanmıyorum. etkinliklerin üzerinde öğretmenin çok fazla eli var, bu açıkca belli. belki de ekrandan bu kadar kusursuz görunuyor ama zannetmiyorum. elbette bazı etkinliklerin tamamını çocuklar yapmıştır ama çoğu değil. okul öncesi eğitim kurumları el sanatları galerisi değildir arkadaşlar. bizim amacımız sanat etkinlileriyle çocuğun küçük kaslarını geliştirmek ve sanat açısından çocuğa belirli bir görsel olgunluk kazandırmak. orası burası yırtık olsun ama çocuk "ben yaptım"desin ve kendi üretsin. bunlardan çok çocuğa problem çözme becerilerini vermek, yaratıcılılarını geliştirecek ortamlar hazırlamak... vb

o sizin düşünceniz katılmıyorum öğrencilerim geçenseneki öğrencilerim bizzat kendileri yaptı tabi bizim yönlendirmelerimizle...

sayın duygug hnm dicem cünkü kim oldugunuzu bilmiyorum tebrik gibi eleştiriyede acıgız ama bizim yaptıgımızı idda ediyorsunuz o zaman sizde yapında görelim demekki biz ne cocuklar yetiştiriyoruz ögretmenleri gibi kusursuz sizin etkinliklerinizide göre bilirsek seviniriz yinede eleştirinize teşekkür ederiz saygılar. Bir gün sizinde etkinliginizi görmek kısmet olur inş. iyi günler

bencede harika olmuş emeğinize sağlık

Çok güzel.
Tebrikler...

etkinlikler de serginiz de çok güzel ellerinize sağlık

çok hoş olmuşlarda çok fazla net görün müyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cok gusel etkınlıkler cok begendım ellerınıze saglık.....

tek kelimeyle muhteşem olmuş ,tebrikler:)

çok güzeller einize sağlık paylaşım için teşekkürler

süperrrr herkesin hepsinin o minik ellerine sağlık tabiiii öğretmenlerinin de...

teşekkürler hocam emeğinize sağlık....

harika olmuş hepsi biraz uzaktan duruyo resimler bazıları net görünmüyo

süper olmuş çok emek verilmiş ellerinize sağlık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri