SENİN MEMLEKET NERESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar annem BALIKESİR-BANDIRMA,
babam TEKİRDAĞ-SARAY,
eşim URFA-HARRAN,
bende doğma büyüme İstanbulluyum.........
tuba07 kendini nereli hissediyosan oralısındır.....

arkadaslar koskoca forumda hiç Elazığlı yok mu?ben Elazığlıyım:)

Bulgaristan doğumluyum 1989 da göç ettik çift vatandaşım...bunların dışında 13 yaşından beri İSTANBULLUYUM:)
Bulgaristana yolu düşenleri bekleriiiim:):)

benm memleketrım ıspartaaaaa :)

Bende ıspartalıyımmmm ama babam ve annem yalvaç lıı oldukları içiünn yalvaçlıyımm..ama yinede ıspartalıyım :):)

bende tekirdağ-çorlu luyum.ama inş. izmiri kazancam :)

hocam en iisi hem tuba hocamın kimlik sorunu çözülmüş olur hemde sitede bi elazığlı daha olur :):)

benim memleketim de FETHİYE o kadar severim ki yeşil ile mavi iç içedir.arkadaşlar beklerim.

bende afyonun çay ilçesindenım hemşeri sayılırız arkadaşlar SELAMLAR

bende uSAKLI IM aşıklar diyarı

bende Nevşehir Derinkuyuluyum

MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...ayrıca ankaralı arkadaşlar nasıl ankaralısınız siz yav..ona ankaralıyım denmez ANGARA'lıyım denir.(eşim angara'lıda)

aaa sezine ben de malatyalı yımmm..benim de eşim ankaralı....

ben sivaslıyım.oraya pek gıtmedım ama mutlaka guzel bır yerdır..yokmu sivaslı kımse yaw.herkes konyalımı bu sıtede..............:)sevgıler.

:) ben de sivaslıyım :):congratulationscut4

elazığlı var ben varım:)) babam annem elazığlı ben bursa doğumluyum memleketim elazığ :)))

anne ve babam tuncelili,ama ben elazığ doğumluyum.her iki memleketimi de seviyorum.

olmayasın bunların birinden Malatya -darende , Sivas -Güründen demişler.Demişlerde niye demişler bilmem. Ben ikisindenim annem sivas -gürün babam Malatya -darende,bende doğma darende büyüme Eskişehir eşimde Esk li olunca temelli buralı oldum .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri